Orecchiette עם פרושוטו ומלון
Orecchiette עם פרושוטו ומלון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שמנת, מלון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: Orecchiette עם אפונה, Prosciutto, וcrème Fraîche, פרושוטו ומלון, ו פרושוטו עם מלון במרינדה.
הוראות
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את הפרושוטו והעגבניות. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיף את מלון, שמנת, ואת מלח ופלפל. מבשלים עד מחומם דרך, כ 3 דקות יותר.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את orecchiette עד הסוף, כ 15 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים אותו עם הרוטב.
עצה לחיסכון בזמן: לרכוש מלון precut מבר הסלטים במכולת שלך כדי לחסוך להתעסק עם מלון שלם.
המלצת יין: לבן חומצי למדי עם רמז של רכות ופירות הוא התאמה טובה למנה ייחודית זו. נסה פינו בלאן מאזור אלזס של צרפת או שרדונה קליפורניה שאינו oaky.