Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ביצה, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע, פסטה ללא גלוטן עם נענע, אפונה וגבינת פרמזן, ו פסטה מחיטה מלאה עם אפוני אביב, נענע וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת חמאה. מחבת אבק בכל רחבי עם 1/3 כוס
פרמזן. ממיסים 1/4 כוס חמאה גדולהאוקפן מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח; מקציפים במשך 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב.מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. Reduceheat למדיום. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה, על 20 דקות.
להקציף בפונטנה ו1 כוס פרמזן.
מוסיפים ביצה; מקציפים כדי להתמזג.מתבלים במלח ופלפל. כסה את הצלחת והתחמם.
מסדרים מתלה בשליש העליון של התנור;מחממים עד 191°. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים, ערבוב מדי פעם, עד כמעט אל דנטה (פסטה תמשיך לבשל בזמן האפייה). באמצעות כתם גדול, להעביר פסטה לקערה גדולה.
Addpeas למי פסטה; לבשל עד רק מכרז, על 1 דקה.
מסננים אפונה; להוסיף קערה עםפסטה. מערבבים ברוטב גבינה.
הוסף ארוגולה, 1 פטרוזיליה כוס, ו 1/2 כוס מנטה pastamixture; לערבב לשלב באופן שווה.
להעביר חצי תערובת פסטה למוכןספן.
מערבבים ריקוטה וגרידת לימון בקערה קטנה; נקודה חצי תערובת ריקוטה על פסטה.כפית נותרה תערובת פסטה לתוך פאן אנדוט עם תערובת ריקוטה הנותרים.
Sprinklewith 1/4 כוס פרמזן.
מפזרים מכתים 1/4 כוס פרמזן.
אופים pastauntil העליון הוא חום זהוב, על 10 minuteslonger.
תן מנוחה במשך 30 דקות; removepan צדדים.
מפזרים 2 כפות פטרוזיליה ו2 כפות נענע לחתוך פלחי.