Tortilla Espanola (טורטייה ספרדית)
Tortillan Espanola (ספרדית Tortilla) עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מנה אחת מכילה 1621 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, ביצים, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה יוצא מן הכלל. נסו טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה), חביתה ספרדית (TORTILLAn ESPANOLA), ו Tortillan Espanola (תפוח אדמה ספרדי "חביתה") (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/2 כוס שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים חצי פרוסות תפוחי האדמה, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק במכרז, 15 עד 20 דקות. כאשר נעשה זאת, להסיר תפוחי אדמה לקערה גדולה, משאיר שמן במחבת. מבשלים את תפוחי האדמה הנותרים בשמן עד מכרז, ולאחר מכן להוסיף לקערה, משאיר שמן במחבת. בעדינות לזרוק תפוחי אדמה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בטבעות בצל, ומבשלים בעדינות עד חום רך וזהוב, כ -15 דקות. כפית בצל על צלחת, ולאפשר להתקרר בעוד תפוחי האדמה לסיים בישול.
לטאטא ביצים בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בצל מקורר, פלפלים קלויים, חזיר סראנו. מקפלים בעדינות תפוחי אדמה מבושלים.
מחממים את המחבת עם השמן השמור על אש נמוכה.
יוצקים בתערובת הביצה, ומבשלים בעדינות עד שהצדדים החלו להגדיר והקרקעית הפכה חום זהוב, 8 עד 10 דקות. שחרר את הטורטייה עם מרית במידת הצורך, ואז בזהירות להחליק על צלחת גדולה. הפוך את המחבת הפוך והנח על הצד הלא מבושל של הטורטייה. הפעל את המחבת בצד ימין למעלה, ולהסיר את הצלחת. להחזיר את המחבת לתנור, ולהמשיך לבשל עד טורטיה יש להגדיר במרכז, על 4 דקות.
להחליק את טורטייה על צלחת הגשה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
חותכים לשישה פלחי ומפזרים פטרוזיליה לשרת.