קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע

Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, ביצה, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Paccheri וגבינה עם אפונה ונענע, פסטה ללא גלוטן עם נענע, אפונה וגבינת פרמזן, ו פסטה מחיטה מלאה עם אפוני אביב, נענע וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבת חמאה. מחבת אבק בכל רחבי עם 1/3 כוס
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
פרמזן. ממיסים 1/4 כוס חמאה גדולהאוקפן מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
3
מוסיפים קמח; מקציפים במשך 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב.מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. Reduceheat למדיום. לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר מהחום.
5
להקציף בפונטנה ו1 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים ביצה; מקציפים כדי להתמזג.מתבלים במלח ופלפל. כסה את הצלחת והתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מסדרים מתלה בשליש העליון של התנור;מחממים עד 191°. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים, ערבוב מדי פעם, עד כמעט אל דנטה (פסטה תמשיך לבשל בזמן האפייה). באמצעות כתם גדול, להעביר פסטה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
סירסיר
8
Addpeas למי פסטה; לבשל עד רק מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
מסננים אפונה; להוסיף קערה עםפסטה. מערבבים ברוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
הוסף ארוגולה, 1 פטרוזיליה כוס, ו 1/2 כוס מנטה pastamixture; לערבב לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
פטרוזיליהפטרוזיליה
מנטהמנטה
11
להעביר חצי תערובת פסטה למוכןספן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
12
מערבבים ריקוטה וגרידת לימון בקערה קטנה; נקודה חצי תערובת ריקוטה על פסטה.כפית נותרה תערובת פסטה לתוך פאן אנדוט עם תערובת ריקוטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
Sprinklewith 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
14
אופים פסטה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מפזרים מכתים 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
16
אופים pastauntil העליון הוא חום זהוב, על 10 minuteslonger.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
תן מנוחה במשך 30 דקות; removepan צדדים.
18
מפזרים 2 כפות פטרוזיליה ו2 כפות נענע לחתוך פלחי.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מנטהמנטה

מרכיבים