קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

Pan sautã©ed Tilapia עם לימון Jalapeno

Pan sautã©ed Tilapia עם לימון Jalapeno
Pan sautã©ed Tilapia עם לימון Jalapeno נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אמנון, לימון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, Jalapeño Popper Sheet Pan Chicken, ו אמנון שום חלפיניו מאת ג'וני קארינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הוסף את הכמות הקלה ביותר של שמן למחבת, באמת רק מספיק כדי להחליק את החלק התחתון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים את הפלפלים למחבת חמה יחסית. התחל עם הצד לחתוך למטה. בדרך זו כפי שהם מבשלים הם ישטחו קצת. אז כאשר אתה הופך אותם על פני יותר משטח pepper†™ יבוא במגע עם המחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
קבל אותם טוב וחום משני הצדדים, אבל לא לבשל אותם יותר מדי זמן. אתה רוצה קצת קריספנס נשאר בהם אז אתה לא לפזר את כל הטוב הלוהט שלהם.
4
הסר אותם לצלחת, אבל לשמור אותם בהישג יד.
5
מלח שני הצדדים של הפילה ולאבק אותם עם כמות קטנה של וונדרה. ממיסים כף אחת או שתיים של חמאה באותו מחבת. כאשר החמאה מקבלת קצף, אבל עדיין לא חום, להוסיף את הדג למחבת. מבשלים 1 ½ דקות. הפוך את הפילה. תחזיר את הג ' אלאפינו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את פרוסות הלימון ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. אתה יכול deglaze המחבת עם קצת יין לבן לאחר שהסרת הכל עבור רוטב אופציונלי מהיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים חמים.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.