קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

Panino טונה-And-Gruyère

Panino טונה-And-Gruyère
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: Tunan And Gruyere Panini, מתכון להמיס טונה Gruyère, ו פאנינו עם פורצ'טה.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים את המיונז עם 1 כף שמן זית מהטונה, מיץ לימון, חרדל דיז ' ון, סלרי, שום קלוי, פטרוזיליה, צלפים וזרעי סלרי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
זרעי סלריזרעי סלרי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את הטונה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
כפית את סלט הטונה על 4 פרוסות של לחם מולטיגרין, העליון כל אחד עם 1 גרם של Gruyre ועוד פרוסת לחם. טוסט הכריכים בעיתונות פניני עד שהם זהובים והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
לחם מולטיגריןלחם מולטיגרין
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.