Paprikash טורקיה
טורקיה Paprikash יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו פלפל, אטריות ביצים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Paprikash טורקיה, Paprikash טורקיה, ו הודו טחון פפריקש ומקרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אטריות מבשלות, מחממות שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מערבבים שמנת חמוצה, 1 כף פפריקה, 1/4 כפית מלח, ופלפל בקערה; להפריש.
שלב 1 כף פפריקה, 1/4 כפית מלח, בצל וטורקיה, משליך למעיל.
להוסיף תערובת טורקיה למחבת; לטגן 4 דקות או עד טורקיה נעשית.
להוסיף מרק; לבשל 2 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים תערובת שמנת חמוצה; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח).