קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

Peach Crisp Delight

Peach Crisp Delight
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Peach Crisp Delight. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 219 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות . אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר חום, אפרסקים, קמח ואורז צ'קס. עם ציון של 33% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו Peach Delight , Peach Crisp: Healthy Crisp לארוחת בוקר , ו Peach Crisp: Healthy Crisp לארוחת בוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אפרסקים ב-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה קטנה מערבבים את הדגנים, הסוכר החום והקמח; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות רייס צ'קס, מרוסקות2 כוסות רייס צ'קס, מרוסקות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מפזרים מעל אפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהציפוי מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור קריספ. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "