כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, עלי בזיליקום, זיתים של קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו Pesto Penne Primavera, פנה פרימוורה עם שרימפס, ו בית הפסטה Co. Penne Primavera (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את בזיליקום, שום, 1/4 כוס צנוברים, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/4 כוס שמן זית, ומיץ לימון במעבד מזון להתמזג עד משולב היטב ויש לו את המרקם של פסטו טרי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מיץ לימון
שמן זית
צנוברים
שום
באזיל!
פסטו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים את הפסטה במים רותחים עד מבושל עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים 1 כף שמן זית על הפסטה ולזרוק מעיל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פסטה
5
חום 1 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. צולים את הצנוברים במחבת עד להשחמה קלה; מסירים לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
צנוברים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיף את האספרגוס, קישואים, זיתים קלמטה, פלפל אדום קלוי, ועגבניות מיובשות למחבת; לבשל ומערבבים עד חם, 5 עד 7 דקות. מערבבים את צנוברים לתוך תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
עגבניות מיובשות
זיתי קלמטה
אספרגוס
צנוברים
ירק
קישואים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיף את הפסטה ועל 1/4 כוס של פסטו, או יותר לטעמך, למחבת ולזרוק לשלב.