קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות33
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Pesto Penne Primavera

Pesto Penne Primavera
כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, עלי בזיליקום, זיתים של קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו Pesto Penne Primavera, פנה פרימוורה עם שרימפס, ו בית הפסטה Co. Penne Primavera (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את בזיליקום, שום, 1/4 כוס צנוברים, 1/2 כוס גבינת פרמזן, 1/4 כוס שמן זית, ומיץ לימון במעבד מזון להתמזג עד משולב היטב ויש לו את המרקם של פסטו טרי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
שוםשום
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים את הפסטה במים רותחים עד מבושל עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים 1 כף שמן זית על הפסטה ולזרוק מעיל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
5
חום 1 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. צולים את הצנוברים במחבת עד להשחמה קלה; מסירים לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את האספרגוס, קישואים, זיתים קלמטה, פלפל אדום קלוי, ועגבניות מיובשות למחבת; לבשל ומערבבים עד חם, 5 עד 7 דקות. מערבבים את צנוברים לתוך תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
אספרגוסאספרגוס
צנובריםצנוברים
ירקירק
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את הפסטה ועל 1/4 כוס של פסטו, או יותר לטעמך, למחבת ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
פסטופסטו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים בקערות עם גבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה