פריטטה תפוחי אדמה, ביצה ונקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה, ביצה ונקניק Frittatan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 220 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, עלי בזיליקום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פריטטה תפוחי אדמה, נקניק וקייל, חביתת נקניקיית תפוחי אדמה עם בייקון, ו נקניק עוף, תפוחי אדמה ופריטטה בצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להכות ביצים וחלב עם מזלג או חוט להקציף עד מעורבב היטב; להפריש.
מעיל 10 אינץ ' מחבת nonstick עם שמן; חום על חום בינוני. מבשלים תפוחי אדמה וקישורים לארוחת בוקר בשמן 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הם חום זהוב.
יוצקים תערובת ביצים על תערובת תפוחי אדמה. קוק חשף מעל חום בינוני-נמוך על 5 דקות; כמו תערובת מתחילה להגדיר על התחתונה בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית, כך חלק דק, מבושל יכול לזרום לתחתית. מבשלים עד הביצים מעובה לאורך אבל עדיין לח; להימנע ערבוב מתמיד.
מפזרים מלח, בזיליקום, אורגנו, עגבניות וגבינה. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל על 5 דקות או עד המרכז מוגדר גבינה מותכת.