ריזוטו תרד-שעורה
ריזוטו תרד שעורה הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם שעורה פנינה, מרק ירקות, עלי תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו ריזוטו תרד שעורה, ריזוטו שעורה עם פטריות ותרד, ו ריזוטו שעורה ארטישוק ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת שאינה מקל 10 אינץ ' על חום גבוה. מבשלים פטריות ובצל בשמן. מערבבים במרק, תערובת פלפל שום וחרדל. מכסים וחום לרתיחה. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט תרד; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב פעם אחת. מערבבים בתרד; מכסים ומבשלים כ 5 דקות או עד המים נספגים ושעורה ואורז בר הם רכים.