Pilaf אורז פרמזן בארטישוקים
Pilaf אורז פרמזן בארטישוקים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא ארטישוקים, מיץ לימון, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה טוב. מתכונים דומים: פרמזן אורז פילאף, פרמזן אורז פילאף, ו פרמזן אורז פילאף.
הוראות
לשטוף ארטישוק על ידי צולל למעלה ולמטה במים קרים.
חותכים קצות גזע, לקצץ על 1/2 אינץ ' מלמעלה של כל ארטישוק.
הסר כל עלים תחתונים רופפים. עם מספריים, לקצץ בערך רבע מכל עלה חיצוני.
מברשת העליון ואת הקצוות של עלים עם מיץ לימון כדי למנוע שינוי צבע.
מקום ארטישוקים בתנור הולנדי גדול; מוסיפים מים לעומק של 1 אינץ'. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד ארטישוק הם כמעט רך.
מורחים עלים בנפרד; לגרד את מרכז גדילן מטושטש (לחנוק) עם כפית, ולהשליך גדילן. תניח את הארטישוקים בצד.
מעיל סיר בינוני עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל וסלרי; מטגנים עד רך.
להוסיף 1 כוס מים, אורז, עגבניות, ו 1 כפית תיבול איטלקי. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג. מערבבים זיתים.
תערובת אורז כפית לתוך חללי ארטישוק.
מערבבים יוגורט וקמח. כפית על תערובת אורז.
מפזרים גבינה הנותרים 1/2 כפית תיבול איטלקי. סדר ארטישוקים בתבנית אפייה 13 - x 9-x2 אינץ'. מכסים ואופים ב 350 במשך 20 דקות.
אופים, חשוף, 5 דקות נוספות או עד מחומם היטב.