Poblanos ממולא גבינה עם רוטב עגבניות
Poblanos ממולא גבינה עם רוטב עגבניות הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. אם יש לך שמן תירס, שיני שום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו Poblanos קלוי ממולא גבינה ושרימפס עם רוטב פלפל אדום, פירות ים-ממולאים Poblanos עם סלסה עגבניות חמה, ו Poblanos גבינה ממולאת (מתכונים דומים).
הוראות
צ ' ילי צלוי בצדדים על מדפים של מבערי גז (1 או 2 לכל מבער) מעל חום בינוני גבוה, מסתובב עם מלקחיים, עד עורות הם שלפוחיות מעט חרוך, 4 עד 6 דקות. (או לצלות על מתלה של מחבת מטאטא על 2 סנטימטרים מחום.) מיד להעביר קערה גדולה לכסות, ואז לתת לעמוד 20 דקות.
Purée כל מרכיבי הרוטב למעט שמן עם 11/4 כפיות מלח בבלנדר עד חלקה, ולאחר מכן לסנן דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה, לחיצה על מוצקים, ואז לזרוק אותם.
שמן חום עמוק 12 אינץ ' מחבת כבדה או תבשיל עמיד לחום (רצוי אחד שיכול ללכת לשולחן) על אש בינונית גבוהה עד שהוא מנצנץ. בזהירות לשפוך רוטב ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, 10 דקות (רוטב עדיין צריך להיות דק). מתבלים במלח.
בזהירות לשפשף את עורות צ ' יילס, משאיר גבעולים מחוברים.
חותכים חתך לאורכו בכל צ 'ילה עם מזמרה במטבח, ולאחר מכן לחתוך בזהירות את seedpod (כולל צלעות מצורפות) מבלי לקרוע צ ' ילה (צ ' ילי חם להריח חזק יותר כאשר לחתוך). נגב צ ' ילי נקי עם מגבת נייר במידת הצורך.
צ ' ילי דברים עם גבינה ומקיף מילוי על ידי חופף חריץ מעט במידת האפשר, ולאחר מכן להעביר צלחת. (השתמש קיסם כדי לסמן כל צ ' ילי חם אם תרצה.)
חום 1/2 אינץ שמן עוד 12 אינץ ' מחבת כבדה על חום בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום.
בעוד שמן מתחמם, להכות חלבונים ביצה עם 1/8 כפית מלח באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות.
להקציף חלמונים עם 1/8 כפית מלח בקערה גדולה, ואז לקפל בעדינות בלבנים.
לשים קמח מסננת בסדר רשת צ ' ילי אבק, הופך אותם בעדינות מעיל כל הצדדים.
כאשר השמן מוכן, לטבול צ 'ילי, 1 בכל פעם (להחזיק צ' ילה על ידי גזע), ציפוי ביצה, כפית אותו מעל צ ' ילה כדי לכסות לחלוטין, ואז לטגן, הופך פעם אחת, עד הזהב מכל הצדדים (שמן הברכיים על כל אזורים בהירים), 4 עד 5 דקות.
להעביר צ ' יילס עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
בינתיים, לחמם רוטב על אש נמוכה.
להניח צ ' יילס ברוטב לשרת.