קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

Porcini בשר חזיר Tenderloin

Porcini בשר חזיר Tenderloin
חזיר penderloin פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 655 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר פילה, חמאה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה ממולא פטריות פורצ'יני, בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין, ו חזיר, פורצ'יני, קציץ בשר..

הוראות

1
בכוס מדידה גדולה, מערבבים יחד שמן זית, הרבס דה פרובנס ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2
מניחים tenderloin במחבת אפייה גדולה, מלבנית.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
יוצקים תערובת שמן זית על בשר, ולהפוך את המעיל. כיסוי, ומקרר במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). להשרות פטריות במים חמים רותחים במשך 10 דקות כדי rehydrate.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר בשר מן המרינדה, ולהשליך כל המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מניחים בשר במחבת חמה, וחום באופן שווה. להחזיר בשר לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מבשלים tenderloin בתנור שחומם מראש על 15 עד 20 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור, ולאפשר לו לנוח במשך 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בינתיים, לשלב את המים שבהם הפטריות היו ספוגות, קוניאק, מיץ לימון, ושאלוט בסיר. מבשלים מעל חום בינוני עד שהנוזל כמעט נעלם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
קוניאקקוניאק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
יוצקים בקרם. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך. קוצצים פטריות ומערבבים לתוך הרוטב. המשך לבשל עד שהרוטב יתעבה. מערבבים בחמאה ודבש. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מגישים מעל פילה פרוסה.

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות בודגה נורטון Malbec Reserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"עסיסי וקטיפה, עם שכבות של אוכמניות פירות boysenberry augumented עם מוקה, גרפיט הערות פרחוניות. סיום מוצק ועסיסי."משקיף היין