Porotos Granados (תבשיל שעועית צ'יליאני)
גשו לסופר וקנו שמן זית, תירס, שעועית צפונית נהדרת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. נסו Porotos Granados (תבשיל שעועית), Porotos Granados, ו Porotos Quebrados (שעועית ירוקה תבשיל דלעת) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר מעל חום בינוני; מוסיפים את הבצל ומכסים. מבשלים את הבצל עד רך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הדלעת, שעועית צפונית גדולה, שעועית לימה לתוך הסיר; לשפוך את ציר העוף על התערובת. מכסים ומבשלים עד הדלעת מכרז ומתחיל להתפרק, 30 עד 45 דקות.
מערבבים את התירס והבזיליקום לתוך התבשיל; מבשלים עד שהנזיד מגיע לעקביות של הבלילה פנקייק, כ -10 דקות יותר.
מפזרים את פלפל הבננה הקצוץ על מנות בודדות לשרת.