קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Portobello, חציל, ופניני פלפל אדום קלוי

Portobello, חציל, ופניני פלפל אדום קלוי
גשו לסופר וקנו פלפלים, פטריות פורטובלו, חצילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; מסירים את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז מניחים את הפלפלים חותכים את הצדדים על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפלים הושחר ונשרף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מניחים את הפלפלים המושחרים לקערה, וחותמים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ולהשליך. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את כובעי פטריות פורטובלו לתוך שקית פלסטיק resealable, ויוצקים בויניגרט בלסמי. לסחוט אוויר עודף, ולאטום. להשרות לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו
2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6
למחרת, מחממים גריל דו צדדי חשמלי (כמו George Foreman® grill) על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מפזרים את פרוסות החצילים עם אבקת שום ואבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8
הסר את פטריות פורטובלו מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה הנותרים. מבשלים על הגריל שחומם מראש עד מכרז 4 עד 5 דקות. מבשלים את פרוסות החצילים על הגריל שחומם מראש עד למכרז 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
הסר, להגדיר על צלחת, ומפזרים גבינת פרמזן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
כדי להרכיב את הכריכים, להפיץ כל פרוסה של פוקצ ' ה עם רוטב החווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
פוקצ ' הפוקצ ' ה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מניחים פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
12
מניחים את פרוסות החצילים, פלפלים קלויים, ופטריית פורטובלו על ארבע פרוסות הלחם. למעלה עם הלחם הנותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
13
לרסס את הגריל דו צדדי עם ספריי בישול, ומבשלים את הכריכים עד הגבינה נמסה, הכריכים חמים במרכז, והלחם הוא חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות