קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Portobello, חציל, ופניני פלפל אדום קלוי

Portobello, חציל, ופניני פלפל אדום קלוי
גשו לסופר וקנו פלפלים, פטריות פורטובלו, חצילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; מסירים את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז מניחים את הפלפלים חותכים את הצדדים על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפלים הושחר ונשרף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
מניחים את הפלפלים המושחרים לקערה, וחותמים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ולהשליך. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים את כובעי פטריות פורטובלו לתוך שקית פלסטיק resealable, ויוצקים בויניגרט בלסמי. לסחוט אוויר עודף, ולאטום. להשרות לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו
2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6
למחרת, מחממים גריל דו צדדי חשמלי (כמו George Foreman® grill) על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מפזרים את פרוסות החצילים עם אבקת שום ואבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8
הסר את פטריות פורטובלו מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה הנותרים. מבשלים על הגריל שחומם מראש עד מכרז 4 עד 5 דקות. מבשלים את פרוסות החצילים על הגריל שחומם מראש עד למכרז 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
הסר, להגדיר על צלחת, ומפזרים גבינת פרמזן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
כדי להרכיב את הכריכים, להפיץ כל פרוסה של פוקצ ' ה עם רוטב החווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
פוקצ ' הפוקצ ' ה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
11
מניחים פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
12
מניחים את פרוסות החצילים, פלפלים קלויים, ופטריית פורטובלו על ארבע פרוסות הלחם. למעלה עם הלחם הנותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
13
לרסס את הגריל דו צדדי עם ספריי בישול, ומבשלים את הכריכים עד הגבינה נמסה, הכריכים חמים במרכז, והלחם הוא חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו