Portobello, חציל, ופניני פלפל אדום קלוי
גשו לסופר וקנו פלפלים, פטריות פורטובלו, חצילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; מסירים את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז מניחים את הפלפלים חותכים את הצדדים על תבנית האפייה מוכנה.
מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפלים הושחר ונשרף, כ -5 דקות.
מניחים את הפלפלים המושחרים לקערה, וחותמים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ולהשליך. מקררים בין לילה.
מניחים את כובעי פטריות פורטובלו לתוך שקית פלסטיק resealable, ויוצקים בויניגרט בלסמי. לסחוט אוויר עודף, ולאטום. להשרות לילה במקרר.
למחרת, מחממים גריל דו צדדי חשמלי (כמו George Foreman® grill) על פי הוראות היצרן.
מפזרים את פרוסות החצילים עם אבקת שום ואבקת בצל.
הסר את פטריות פורטובלו מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה הנותרים. מבשלים על הגריל שחומם מראש עד מכרז 4 עד 5 דקות. מבשלים את פרוסות החצילים על הגריל שחומם מראש עד למכרז 4 עד 5 דקות.
הסר, להגדיר על צלחת, ומפזרים גבינת פרמזן. תניח בצד.
כדי להרכיב את הכריכים, להפיץ כל פרוסה של פוקצ ' ה עם רוטב החווה.
מניחים פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם.
מניחים את פרוסות החצילים, פלפלים קלויים, ופטריית פורטובלו על ארבע פרוסות הלחם. למעלה עם הלחם הנותר.
לרסס את הגריל דו צדדי עם ספריי בישול, ומבשלים את הכריכים עד הגבינה נמסה, הכריכים חמים במרכז, והלחם הוא חום זהוב, 4 עד 5 דקות.