זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך שן שום, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו Pescado קון קוקו (דגים ברוטב קוקוס), Sudado de Pescado Al קוקו (תבשיל דגים עם קוקוס), ו Encocado de Pescado y Camarón (דגים וחסילונים ברוטב קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מעל חום בינוני, לחמם את שמן זית וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, פלפל אדום, שום, עגבניות ומטוגנים עד רך שקוף, על 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
מוסיפים כמון, צבע, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, בננות, yuca, חלב קוקוס ומים ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)