קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

Rigatoni עם רוטב ג'יבלט מטוגן

Rigatoni עם רוטב ג'יבלט מטוגן
ריגטוני עם רוטב ג'יבלט מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. אם יש לכם עגבניות סן מרזנו, ריגטוני, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו ריגטוני עם ירקות מטוגנים, Spareribs Braised עם Rigatoni, ו רוטב פסטה Giblet (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הפנצ ' טה בסיר גדול מעל חום בינוני, ערבוב, עד פריך מעט, על 5 דקות. בינתיים, לשטוף את העוף; לקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קציצות הודוקציצות הודו
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הקרביים והצוואר לסיר; מבשלים עד השחמה, כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הבצל ואת פתיתי הפלפל האדום; מבשלים עד הבצל רך, על 3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, שום, עלי דפנה, רוזמרין 1 כפית מלח; לבשל, ערבוב, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רסק עגבניותרסק עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
4
מוסיפים את היין ומבשלים עד מעט מופחת, על 5 דקות. לרסק את העגבניות לתוך הסיר עם הידיים שלך לשפוך את המיץ מהפחיות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים 3 כוסות מים וקליפה פרמזן, אם משתמשים. להגדיל את החום גבוה, להביא לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מערבבים, ואז להפחית את החום נמוך. מכסים חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבשר נופל מעצם הצוואר, 4 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מיםמים
עצםעצם
בשרבשר
בקרבקר
6
הסר את הצוואר; למשוך את הבשר מעל העצם, לגרוס ולהחזיר את הבשר לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
7
הסר את עלי המפרץ. מערבבים את הפטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
8
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים כמו התווית מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
לנקז ולזרוק עם הרוטב. למעלה עם פרמזן מגולח.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
רוטברוטב
10
צילום: קאנג קים

ציוד