אם יש לך בננות, אוכמניות, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פרפה פודינג אוכמניות ובננה, פודינג לחם בננה אוכמניות, ו סוכר חום אוכמניות לחם בננה עם חמאת אוכמניות סוכר חום אוכמניות סוכר אוכמניות לחם בננה עם חמאת אוכמניות.
הוראות
1
להקציף יחד הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך. לבשל, לטאטא כל הזמן, 20 דקות או עד מעובה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
3
בואו לעמוד 10 דקות.
4
סדר חצי וופלים וניל באופן שווה בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; העליון עם חצי פרוסות בננה וחצי אוכמניות. כפית חצי מתערובת פודינג שווה על פירות. חזור על שכבות. כיסוי וצינה 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל וניל
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
לנצח את הקצפת שמנת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס.