ריגטוני עם תרד וגבינה כחולה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 375 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו את שמן זית, עלי תרד, פחות נתרן מרק עוף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית נסו ארבע גבינות ממולאות ריגטוני אפוי ברוטב תרד אלפרדו, תבשיל גבינה ואפונה (Pasticcio di Rigatoni e Piselli), ו מטבל תרד גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל, ומבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים תרד, עגבניות, מרק; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה