קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

RITZ Humble Pie עם מוס חמאת בוטנים

RITZ Humble Pie עם מוס חמאת בוטנים
RITZ Humble Pie עם מוס חמאת בוטנים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -10 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 507 קלוריות . תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 273 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-30 דקות . גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, פריכיות ריץ, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קרמבל אגסים צנוע , פאי חמאת בוטנים שוקולד ללא אפייה , ופאי חמאת בוטנים ושוקולד .

הוראות

1
מחממים תנור ל-300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
2
להכנת הקרום, דוחסים 44 של קרקרים RITZ במעבד מזון כדי ליצור כ-1 1/2 כוסות פירורים. בקערה בינונית מערבבים יחד את הפירורים, הקקאו והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים חמאהקרקרים חמאה
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעטתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 ביצים גדולות בתוספת 3 חלבונים2 ביצים גדולות בתוספת 3 חלבונים
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
3
מערבבים פנימה חמאה מומסת וחמאת בוטנים. לחץ את התערובת בחוזקה לצדדים התחתונים ומעלה של תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאהכל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאה
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
אופים במשך 6 עד 8 דקות, ואז מצננים לחלוטין על הרשת.
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
5
להכנת המילוי, מקציפים את גבינת השמנת, חמאת הבוטנים, הסוכר והוניל בקערה בינונית עם מיקסר עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הבוטנים. מקפלים בזהירות סה"כ 1 1/2 כוסות קצפת לתוך תערובת הבוטנים בשלוש תוספות, עד שהתערובת מקבלת צבע אחיד ולא נשארים פסים.
מרכיבים שתצטרך
כל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאהכל צ'יפס שוקולד חלב, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שבבי חמאת בוטנים, שבבי אפייה לבנים וצ'יפס חמאה
לימון גומילימון גומי
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
פרחי לבנדר מיובשים, טחוניםפרחי לבנדר מיובשים, טחונים
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות
6
מורחים את המילוי לתוך הקרום שהתקרר. למעלה עם הקצפת הנותרת. מועכים גס את 4 הקרקרים הנותרים ומפזרים מעל. מצננים לחלוטין, לפחות שעתיים או לילה. שומרים מכוסה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
לכריכהלכריכה
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים