Rivel Kuchen
ריבל קוצ'ן דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קינמון טחון, קמח, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו שזיף קוצ'ן, אפרסק קוצ'ן, ו אפרסק קוצ'ן (מתכונים דומים).
הוראות ממיסים שמרים במים חמים 1/4 כוס אשר 1 כפית סוכר נוספה.
לחלוט 2 כוסות חלב; להוסיף 1/2 כוס סוכר, קיצור ומלח. מגניב לפושר. מוכה בביצים.
מוסיף קמח מספיק כדי להפוך את הבלילה עבה בינוני להכות היטב.
מוסיפים ביצים מוכות ושמרים מומסים, מכים היטב. מערבבים בקמח הנותר. כאשר עבה מדי לערבב בכפית, לשפוך על לוח מקומח. ללוש בצק עד חלקה וגמיש.
שים את הבצק לתוך קערה משומנת, ולתת לעלות עד כפול בגודל. מחלקים ל 2 חלקים. ללוש כל אחד למטה, ולהתגלגל החוצה כדי להתאים 13 x 9 מחבת אינץ'.
שים 1 1/2 כוס סוכר למחבת כבדה וחום, ערבוב כל הזמן.
הוסף 3 כוסות מים. מבשלים עד שהסוכר מומס. סר יחד 3 כפות קמח 3/4 כוס חלב; להוסיף את מי הסוכר. מבשלים עד שהתערובת סמיכה כמו רוטב. מגניב.
מורחים על עוגות קפה לא מכוסות.
מערבבים 1 כוס קמח, 1/4 כוס חמאה או מרגרינה, 1 כף סוכר, וקינמון עד מתפורר.
מפזרים תערובת מסמרות על עוגת קפה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים מנות :
7 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) חבילה פעילה שמרים יבשים 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה 2 ביצים, מכות 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 2 (יכול להיות או להרחיק) allspice הקרקע 0 (יכול להיות או להרחיק) קינמון טחון 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו 2 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים) 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מים חמים 710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) סוכר לבן