Roly-פולי חמוציות מאודות
מאודה חמוציות רולי פולי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש גרידת תפוזים, הדובדבן סוכר, חלב, גלגלית סוכר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Apple Roly-פולי, ג'אם רוליפולי, ו רולי-פולי סנטה.
הוראות
כדי להפוך את המילוי, לחמם את חמוציות ואת הדובדבן סוכר יחד בסיר עד פירות מתחילים לרכך. להגביר את החום, כך המיצים להרתיח ולהיות דביק.
יוצקים את התערובת לתוך קערה, ואז מערבבים ברוטב חמוציות או ג ' לי. השאר לקרר. חמאה וקמח קל גיליון גדול של גדוליםגגון (כ 40 x 30cm), ולהושיב אותו על גיליון גדול יותר של נייר. שים ספינת קיטור על כדי להתבשל.
עבור הבצק, מערבבים יחד את הקמח, הסואט, גלגלית סוכר וגלידת תפוזים עם כף עץ. מערבבים בחלב עד שהתערובת מגיעה לעקביות של מאפה רך. תתאספו יחד לכדור, אבל אל תעבדו קשה מדי או שזה יהיה קשה יותר.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק למלבן על 22 ס "מ x 25 ס" מ.
מורחים עם תערובת חמוציות מקורר, משאיר גבול 2cm סביב הקצה. להרטיב את הגבול עם מים קרים או חלב לפני גלגול לתוך גליל. התחל על ידי תוחב מעל הגבול של אחד הקצוות הקצרים, ואז להרים כמו שאתה מגלגל (ראה שלב 1, לחץ על תמונה לעיל) כך ריבה לא מקבל סחוט החוצה. עם החיבור הארוך מתחת, הניחו את הרולי-פולי במרכז נייר הקלף. מקפלים על הקצוות נייר בנייר כסף ארוך כדי לאטום, משאיר מספיק מקום מעל הפודינג כדי לאפשר לו לעלות. לסחוט את הנייר מסתיים יחד בחוזקה כדי לאטום אותם.
הנח את החבילה באוניית הקיטור מעל המים הבוערים, כיסוי וקיטור במשך 1-1 שעות, עד המשרד למגע. לנוח דקה או שתיים לפני פתיחת, חיתוך והגשה. פודינג וניל הוא הליווי המושלם ואת רובוטי נאכל הכי טוב ברגע שהוא נעשה.