Romaine Hearts with Pipián
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבבות רומיין עם Pipián. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 8 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. אם יש לך מלח, קוביות קרח, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Romaine Sweet Hearts, לבבות של סלט רומיין, ו רומיין לבבות עם פלפל אדום ויניגרט.
הוראות
להיפטר מגבעולי צ ' ילי. לנער ולהשליך זרעי צ ' ילי. שים צ ' ילי בקערה ושופכים 1 1/2 כוסות מים רותחים מעליהם.
תן לעמוד עד רך, 6 עד 7 דקות.
בינתיים, במחבת 8 עד 10 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים או לנער זרעי דלעת עד שהם מריחים קלוי קלות, 2 עד 3 דקות.
שים זרעי דלעת בבלנדר או מעבד מזון. הרם צ ' ילי משריית נוזל ולהוסיף לבלנדר.
מוסיפים שום, חומץ, עגבניות וכוסברה. מערבולת, הוספת נוזל מספיק צ ' ילי השריית (על 1/2 כוס) כדי להפוך את תערובת פיפין רזה מספיק כדי לגרוף אבל לא טפטוף.
מוסיפים מלח לפי הטעם. גרדו את פיפין לקערה קטנה.
לעמוד עלי חסה רומיין, הגבעול מסתיים למטה, בקערה הולמת מקרוב ושחרר קוביות קרח בין העלים כדי לשמור אותם פריך. כדי לאכול, לגרוף עלים לתוך רוטב פיפין.