Saltado de Vainitas (שעועית ירוקה פרואנית עם עוף)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Saltado de Vainitas (שעועית ירוקה פרואנית עם עוף) יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם עגבניות רומא, עוף, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אל פולו Inka של פרו Lomo Saltado (חקיין), שעועית ירוקה פרואנית עם בצל אדום ועגבניות, ו עוף בגריל בסגנון פרואני עם רוטב ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חצי משמן הקנולה במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
שום מטגן ופלפלי צ ' ילה בשמן חם עד ריחני, על 1 דקה.
תוסיף עוף לווק. מערבבים חצי רוטב סויה וחצי כמון לתוך תערובת העוף; לבשל רק עד העוף הוא כבר לא ורוד באמצע, 5 עד 7 דקות.
העברת תערובת לקערה, שמירה על כמה טפטופים במחבת ולחזור לחום.
מחממים את השמן שנותר במחבת עם השאריות של טפטופים. מערבבים בצל עם רוטב הסויה הנותר וכמון לתוך תערובת השמן; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות לתערובת הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהעגבניות מתחילות להתרכך, בערך 1 דקה.
להחזיר תערובת עוף לווק; להוסיף שעועית ירוקה וחומץ. מבשלים ומערבבים את התערובת עד השעועית הירוקה הם מכרז, על 10 דקות. מתבלים במלח ומפזרים כוסברה על התערובת; זורקים לתערובת.