Scaloppine חזיר לימון
לך לחנות ותביא פלפל, פילה חזיר, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו ארוחת ערב הלילה: Scaloppine חזיר עם לימון, צלפים, ארוגולה קצוץ, בשר חזיר Scaloppine, ו בשר חזיר Scaloppine (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פילה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מניחים פרוסות בין 2 יריעות של גלישת פלסטיק כבדה, ומשקל עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בשקית ניילון גדולה כבדה, מוסיפים פרוסות חזיר. שקית חותם, ולנער עד חזיר מצופה.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף 1 כפית שמן, ומניחים על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים חצי פרוסות חזיר; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
להעביר צלחת הגשה; להתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כפית שמן ופרוסות חזיר; להסיר מחבת מחום.
מוסיפים מיץ לימון, מים, צלפים למחבת; מביאים רק לרתיחה.
יוצקים תערובת על פרוסות חזיר; מפזרים פטרוזיליה.