Scooped: ג'לאטו פיסטוק עם רוטב תות
גשו לסופר וקנו מלח כשר, תותים, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סקופים: ג'ינג'ר מנטה וג' לאטו שעועית אספרסו מצופה שוקולד, גלידת פיסטוק, ו גלידת פיסטוק.
הוראות
עבור ג ' לאטו פיסטוק: במחבת גדולה, פיסטוקים טוסט על חום גבוה, ערבוב כל הזמן במשך שתיים עד ארבע דקות, או עד שאתה יכול בקלות להריח אגוזים קלויים.
להעביר פיסטוקים למעבד מזון ולרסק לתוך פירורים עדינים מאוד, כמעט אבקתי במשך חמש עד שבע דקות.
מוסיפים 1 כף חלב למעבד המזון וממשיכים להתמזג עד שפיסטוקים יוצרים כדור דמוי הדבק חלק.
מוסיפים את הסוכר שנותר, החלב, המלח והעיבוד עד לשילוב טוב.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל lidded, ערבוב בגרידת לימון, כדי להתקרר במקרר עד קר. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. הג ' לאטו נאכל הכי טוב ברגע שהוא מתערבב, או בתוך שלושה ימים. אם לא מגישים מיד, להפשיר במקרר, ערבוב מדי פעם, במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
לרוטב תות: בעוד ג ' לאטו הוא מצמרר, תותים פירה במעבד מזון ניקה, הוספת סוכר, מיץ לימון, מלח, ו maraschino לטעום כמו שאתה הולך.
להעביר מיכל קטן כדי להירגע. כף אחת או שתיים כפות של רוטב על כל כף של ג ' לאטו בעת ההגשה.