Semmelknoedel (כופתאות לחם)
Semmelknoedel (כופתאות לחם) יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, מלח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: זנב שור עם כופתאות לחם, כופתאות לחם קרואטיות, ו Pisarei E Faso (כופתאות לחם עם שעועית מפיאצ'נצה).
הוראות
מניחים את קוביות הלחם לקערה גדולה.
מחממים את החלב עד שהוא מתחיל לבעבע בקצוות, ואז לשפוך אותו על קוביות הלחם. מערבבים בקצרה כדי לצפות את הלחם.
בואו להשרות במשך 15 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים; מבשלים ומערבבים עד למכרז. מערבבים את הפטרוזיליה, ולהסיר מהחום.
מערבבים לתוך הקערה עם הלחם יחד עם הביצים, מלח ופלפל. השתמש בידיים שלך, לסחוט את הבצק דרך האצבעות שלך עד שהוא חלק ודביק.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. המים צריכים להיות לפחות 3 או 4 אינץ ' עמוק. כאשר המים רותחים, לעשות כופתת מבחן בערך בגודל של כתום קטן או מנדרינה, על ידי טפיחה וקפיצה בין ידיים רטובות. בעדינות טיפה לתוך המים הרותחים. אם זה מתפרק, הבצק רטוב מדי. במקרה זה, מערבבים כמה פירורי לחם לתוך שאר הבלילה הכופתה.
טופס את הבצק הנותר לתוך כופתאות גדולות, בזהירות לרדת לתוך המים הרותחים. מבשלים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר צלחת הגשה עם כפית גדולה מחוררת. הם צריכים לצאת רכים, ספוגיים וטעימים!