קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

Semmelknoedel (כופתאות לחם)

Semmelknoedel (כופתאות לחם)
Semmelknoedel (כופתאות לחם) יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, מלח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: זנב שור עם כופתאות לחם, כופתאות לחם קרואטיות, ו Pisarei E Faso (כופתאות לחם עם שעועית מפיאצ'נצה).

הוראות

1
מניחים את קוביות הלחם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את החלב עד שהוא מתחיל לבעבע בקצוות, ואז לשפוך אותו על קוביות הלחם. מערבבים בקצרה כדי לצפות את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
בואו להשרות במשך 15 דקות.
4
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצלים; מבשלים ומערבבים עד למכרז. מערבבים את הפטרוזיליה, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מערבבים לתוך הקערה עם הלחם יחד עם הביצים, מלח ופלפל. השתמש בידיים שלך, לסחוט את הבצק דרך האצבעות שלך עד שהוא חלק ודביק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. המים צריכים להיות לפחות 3 או 4 אינץ ' עמוק. כאשר המים רותחים, לעשות כופתת מבחן בערך בגודל של כתום קטן או מנדרינה, על ידי טפיחה וקפיצה בין ידיים רטובות. בעדינות טיפה לתוך המים הרותחים. אם זה מתפרק, הבצק רטוב מדי. במקרה זה, מערבבים כמה פירורי לחם לתוך שאר הבלילה הכופתה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מנדרינהמנדרינה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
טופס את הבצק הנותר לתוך כופתאות גדולות, בזהירות לרדת לתוך המים הרותחים. מבשלים במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר צלחת הגשה עם כפית גדולה מחוררת. הם צריכים לצאת רכים, ספוגיים וטעימים!
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות