קושימומחה
מוכן ב17 שעות
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

Sisig (חזיר פיליפיני רוחש)

Sisig (חזיר פיליפיני רוחש)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Sisig (חזיר פיליפיני רוחש) יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 838 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 שעות. אם יש לך סוכר מגורען, זנגביל חתיכה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. מתכונים דומים: Sisig (חזיר פיליפיני רוחש), Sisig רוחש, ו חזיר Patatim(פיליפיני - סיני מבושל רגל חזיר / פרקי אצבעות).

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים למעט המים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
הוסף את כתף החזיר ואת החכה אל המלח הקר ולהפוך צלחת קטנה מעליהם כדי לשמור אותם שקוע לחלוטין. מכסים ומקררים לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.לגרד את כל המרינדה עודף או מוצקים מן החכה, להסיר אותו לצלחת, לכסות עם ניילון לעטוף, להכניס למקרר. לגרד את כל המרינדה עודף או מוצקים מהכתף ולהסיר אותו לצלחת; להפריש.מניחים מסננת על קערה גדולה, שופכים דרכה את המלח ומשליכים את תכולת המסננת. תניח בצד את המלח המתוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית מעל חום בינוני-נמוך עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים את כתף החזיר ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהוא מושח על כל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל, התאמת החום לפי הצורך, כך חזיר לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
הסר את הכתף לצלחת נקייה ולהניח בצד.לנגב את השמן מהמחבת עם מגבת נייר ולהחזיר את המחבת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
6
הוסף את המים, השתמש בכפית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של המחבת, ולהביא לרתיחה.להחזיר את כתף החזיר למחבת, להוסיף על 1 1/2 כוסות של מי מלח שמורות (מספיק כדי לבוא על מחצית הצד של החזיר), ולהביא לרתיחה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומעבירים אותו לתנור. Braise עד הכתף הוא מזלג מכרז, מרפרף אותו באמצע, על 3 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
7
מעבירים את הכתף ואת נוזל הבישול שלה לקערה בינונית ומניחים בצד להתקרר לפחות 1 שעה. בינתיים, לבשל אוזנו של החזיר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים את המלח שנותר ואת האוזן של החזיר בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד קצה סכין מוכנס לתוך האוזן פוגש התנגדות קלה בלבד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
הסר את האוזן לצלחת נקייה ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר; להשליך את התוכן של הסיר. בינתיים, לבשל את החכה.הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F. טפח על המשפך השמור להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מחממים את הכף הנותרת של שמן במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
הוסף את הזוחל וחום אותו על כל הצדדים, התאמת החום לפי הצורך, כך שהוא לא לשרוף, על 5 עד 8 דקות בסך הכל.
12
הסר את הזוחל לתבנית אפייה ואופה בתנור עד שהוא מבושל דרך אבל עדיין קפיצי למגע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
חותכים את הכתף לקוביות בינוניות, זורק כל חתיכות גדולות של שומן; להפריש.
2
חותכים את החכה לקוביות בינוניות; להפריש.
3
חותכים את האוזן לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לרצועות 1/8 אינץ ' עבה, זורק כל קשוח, חתיכות סחוס עבה ליד בסיס האוזן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים את החכה וחום מכל הצדדים, ערבוב מדי פעם, כ 5 דקות.
6
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומניחים בצד.
7
הסר את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת ולהחזיר את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
מוסיפים את הבצל ואת הצ ' ילי ומבשלים, מגרדים את כל פיסות השחמה שהצטברו על החלק התחתון של המחבת עם כף עץ, עד שהתרככו, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
9
מוסיפים את הכתף, האוזן, משחימים את החכה ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהכל מחומם ולוהט, כ 5 דקות.
10
מוסיפים את calamansi נמדד או מיץ ליים רוטב סויה נמדד ומערבבים לשלב. לטעום את התערובת-זה צריך להיות איזון טוב של מלוח, חריף, חריף.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
11
מוסיפים מיץ קלמנסי נוסף ורוטב סויה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
12
מגישים מיד עם אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל