קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

Spoonful: הליבוט (ו cockles) מרק עשב מ מרתה סטיוארט

Spoonful: הליבוט (ו cockles) מרק עשב מ מרתה סטיוארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כף: הליבוט (ו cockles) במרק עשב ממרתה סטיוארט. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ spoonfulblog.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פלפל, עלי טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו עוגת הזנגביל של מרתה סטיוארט, פסטה עם מחבת אחת של מרתה סטיוארט, ו עוגות וניל ממרתה סטיוארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
זה באמת פשוט אבל מרשים למראה וטעימות צלחת. זה דורש גם צדפים, אבל דילגתי עליהם הפעם. הליבוט הפראי כל כך טעים עכשיו שהוא יכול בקלות לעמוד בכוחות עצמו.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
הליבוטהליבוט
2
מגיש 41/2 אונקיה מיובשים פורצ ' יני mushrooms1/4 עלי בזיליקום טריים כוס, בתוספת 3 כפות דק chopped1/4 כוס קצוץ דק 1/4 כוס פטרוזיליה שטוחה כוס, בתוספת 3 כפות דק chopped1/3 כוס שמן זית כתית נוספת
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה דף שטוח טריפטרוזיליה דף שטוח טרי
יוקוןיוקון
טרגון טריטרגון טרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
עירית טרייהעירית טרייה
3
מלוחים גסים 3 כוסות דגים מלאי (קניתי מאכלי ים טבעיים של יסודות המטבח (fumet דגים) אשר נישא ב Whole Foods וזה עבד בסדר גמור)1 ק "ג או צדפות, scrubbed4 פסיפי הליבוט, בס פסים, או פילה בקלה האוקיינוס השקט (כ 1 1/2 ק" ג בסך הכל), עור, עצמות הוסרו
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
בס פסיםבס פסים
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
צדפותצדפות
הליבוטהליבוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
פלפל טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5
מכסים פטריות במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
תן לעמוד עד מתרכך, על 3 דקות.
7
לנקז קצוץ דק, להפריש.שים 1/4 כוס של כל עשבי תיבול לתוך מעבד מזון; להפריש. מערבבים יחד הנותרים 3 כפות של כל אחד עשבי תיבול, פטריות, שמן 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש.מביאים מלאי לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף cockles. כיסוי; לבשל עד cockes פתוח, על 2 דקות. תשליך כל דבר שלא נפתח. באמצעות כף מחוררת, להעביר צדפות לקערה, לכסות (לשמור על חום).מתבלים את שני צידי הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צדפותצדפות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף למלאי. כיסוי; לבשל, בזהירות פונה פעם אחת, עד המרכז הוא אטום, 2-3 דקות לכל צד (עשוי להיות קצת יותר אם פילה הוא עבה מאוד). באמצעות מרית מחוררת, להעביר דגים לצלחת, ולכסות.מביאים מלאי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
יוצקים חצי המניה לתוך מעבד מזון עם עשבי תיבול ;מחית (להיזהר עם נוזל חם).
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים למניה שנותרה; יוצקים דרך מסננת עדינה לתוך קערה בינונית, לחיצה על עשבי תיבול; להשליך עשבי תיבול (אני רק לשפוך את תערובת עיבוד מזון בחזרה לתוך הסיר המקורי עם המניה הנותרת דרך מסננת - חוסך קערה לשטוף). מחלקים דגים וצדפות בין קערות. מרק מצקת לתוך קערות; דגים העליון עם תערובת עשב שמורות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

מרכיבים

2קצת קישואים קצוציםמלח גסמלח גס454פלפל האבנרוצדפות או צדפות, מצוחצחיםצדפות או צדפות, מצוחצחים4פילהפסיפי הליבוט, בס מפוספס, או פילה בקלה פסיפיק (כ 1 1/2 קילו בסך הכל), עור, עצמות הוסרופסיפי הליבוט, בס מפוספס, או פילה בקלה פסיפיק (כ 1 1/2 קילו בסך הכל), עור, עצמות הוסרו14פלפל האבנרופטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות791 לב מפאלדי טרי אם אפשריוקוןיוקון7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרדגים מלאי (קניתי מטבח יסודות ' מאכלי ים טבעיים מלאי (fumet דגים) אשר מתבצעת ב Whole Foods וזה עבד בסדר גמור)דגים מלאי (קניתי מטבח יסודות ' מאכלי ים טבעיים מלאי (fumet דגים) אשר מתבצעת ב Whole Foods וזה עבד בסדר גמור)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים, בתוספת 3 כפות קצוץ דקעלי בזיליקום טריים, בתוספת 3 כפות קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ גס עירית טרייה, בתוספת 3 כפות קצוץ דקקצוץ גס עירית טרייה, בתוספת 3 כפות קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרי שטוח עלה, בתוספת 3 כפות קצוץ דקפטרוזיליה טרי שטוח עלה, בתוספת 3 כפות קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי טרגון טריים, בתוספת 3 כפות קצוץ דקעלי טרגון טריים, בתוספת 3 כפות קצוץ דק1( חצילים)שים 1/4 כוס של כל עשבי תיבול לתוך מעבד מזון; להפריש. מערבבים יחד הנותרים 3 כפות של כל אחד עשבי תיבול, פטריות, שמן 1/2 כפית מלח בקערה; להפריששים 1/4 כוס של כל עשבי תיבול לתוך מעבד מזון; להפריש. מערבבים יחד הנותרים 3 כפות של כל אחד עשבי תיבול, פטריות, שמן 1/2 כפית מלח בקערה; להפריש2קצת קישואים קצוציםמכסים פטריות במים רותחים. תן לעמוד עד מתרכך, על 3 דקות. ניקוז קצוץ דק, להפרישמכסים פטריות במים רותחים. תן לעמוד עד מתרכך, על 3 דקות. ניקוז קצוץ דק, להפריש2קצת קישואים קצוציםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי2קצת קישואים קצוציםזה באמת פשוט אבל מרשים למראה וטעימות צלחת. זה דורש גם צדפים, אבל דילגתי עליהם הפעם. הליבוט הפראי הוא כל כך טעים עכשיו זה יכול בקלות לעמוד בכוחות עצמוזה באמת פשוט אבל מרשים למראה וטעימות צלחת. זה דורש גם צדפים, אבל דילגתי עליהם הפעם. הליבוט הפראי הוא כל כך טעים עכשיו זה יכול בקלות לעמוד בכוחות עצמו

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.