תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כף: הליבוט (ו cockles) במרק עשב ממרתה סטיוארט. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 737 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ spoonfulblog.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פלפל, עלי טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו עוגת הזנגביל של מרתה סטיוארט, פסטה עם מחבת אחת של מרתה סטיוארט, ו עוגות וניל ממרתה סטיוארט (מתכונים דומים).
הוראות
1
זה באמת פשוט אבל מרשים למראה וטעימות צלחת. זה דורש גם צדפים, אבל דילגתי עליהם הפעם. הליבוט הפראי כל כך טעים עכשיו שהוא יכול בקלות לעמוד בכוחות עצמו.
מלוחים גסים 3 כוסות דגים מלאי (קניתי מאכלי ים טבעיים של יסודות המטבח (fumet דגים) אשר נישא ב Whole Foods וזה עבד בסדר גמור)1 ק "ג או צדפות, scrubbed4 פסיפי הליבוט, בס פסים, או פילה בקלה האוקיינוס השקט (כ 1 1/2 ק" ג בסך הכל), עור, עצמות הוסרו
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
בס פסים
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
צדפות
הליבוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
4
פלפל טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5
מכסים פטריות במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
תן לעמוד עד מתרכך, על 3 דקות.
7
לנקז קצוץ דק, להפריש.שים 1/4 כוס של כל עשבי תיבול לתוך מעבד מזון; להפריש. מערבבים יחד הנותרים 3 כפות של כל אחד עשבי תיבול, פטריות, שמן 1/2 כפית מלח בקערה בינונית; להפריש.מביאים מלאי לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף cockles. כיסוי; לבשל עד cockes פתוח, על 2 דקות. תשליך כל דבר שלא נפתח. באמצעות כף מחוררת, להעביר צדפות לקערה, לכסות (לשמור על חום).מתבלים את שני צידי הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צדפות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף למלאי. כיסוי; לבשל, בזהירות פונה פעם אחת, עד המרכז הוא אטום, 2-3 דקות לכל צד (עשוי להיות קצת יותר אם פילה הוא עבה מאוד). באמצעות מרית מחוררת, להעביר דגים לצלחת, ולכסות.מביאים מלאי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
יוצקים חצי המניה לתוך מעבד מזון עם עשבי תיבול ;מחית (להיזהר עם נוזל חם).
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים למניה שנותרה; יוצקים דרך מסננת עדינה לתוך קערה בינונית, לחיצה על עשבי תיבול; להשליך עשבי תיבול (אני רק לשפוך את תערובת עיבוד מזון בחזרה לתוך הסיר המקורי עם המניה הנותרת דרך מסננת - חוסך קערה לשטוף). מחלקים דגים וצדפות בין קערות. מרק מצקת לתוך קערות; דגים העליון עם תערובת עשב שמורות.
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.