Spätzle הרב עם גרגר ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Spätzle עשב עם גרגר ואפונה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא חמאה, טימין, גרגר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עשב וגבינה ממולא אפונה הצמד, שמנת חמוצה - סלט תפוחי אדמה עם אפונה, ו Orecchiette עם אפונה, שרימפס, רוטב חמאה-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, להקציף יחד קמחים, מלח, עשבי תיבול, ופלפל. מקציפים ביצים קלות עם 1/3 כוס חלב ולהוסיף מרכיבים יבשים. באמצעות מזלג, במהירות ובעדינות לשלב מרכיבים רטובים ויבשים. אם הבצק עבה מאוד וקשה לעבוד יחד, מוסיפים עוד חלב, עד ½ כוס בסך הכל. אפשר לבצק לנוח כ -15 דקות.
בינתיים, להכין סיר גדול של מים רותחים מומלחים. להרטיב קרש חיתוך עץ עם מים קרים.
מורחים חלק הבלילה ברצועה ארוכה לאורך הלוח.
השתמש מרית קיזוז גדול לחתוך רצועות קטנות, דקות של הבלילה ושחרר אותם לתוך מים מלוחים, רותחים.
חותכים את הבצק בזוויות קטנות כדי לשמור על spätzle מלקבל יותר מדי זמן. כפי שאתה חותך את הבצק, לתת חתיכות קטנות טיפה לתוך המים הרותחים. ברגע spätzle צף, לתת להם לבשל ברתיחה עדינה לעוד 1-2 דקות, עד שהם כבר לא יש טעם קמח גלם ויש להם מרקם מוצק נעים.
הסר את spätzle מבושל עם מסננת והלם בקצרה במי קרח.
מסננים את spätzle מקורר היטב להפיץ על תבנית אפייה להתייבש עוד יותר בזמן שאתה ממשיך חיתוך ובישול הבצק הנותר.
מחממים מחבת על אש בינונית, ממיסים כף אחת של חמאה ומוסיפים פירורי לחם ופטרוזיליה. לזרוק מעיל באופן שווה ומבשלים עד קלוי קלוי פריך.
מעבירים פירורי לחם מהמחבת ומניחים בצד.
מוסיפים כמות קטנה של שמן בישול (קצת יותר אם גרגר הוא רזה מאוד) למחבת. לבשל גרגר או בייקון עד שומן הוא שניתנו בשר פריך.
מוסיפים אפונה הנותרים 2-3 כפות של חמאה. כאשר חמאה מומסת, להוסיף spätzle. מבשלים עד spätzle מחומם דרך מעט השחמה בכמה כתמים. מתבלים עם מלח נוסף, לפי הטעם.
מעבירים למגש הגשה ולמעלה עם פירורי לחם בחמאה.