Streusel חמוציות בטטות
בטטות Streusel חמוציות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 258 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חמאה, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Streusel-פקאן בטטות, מהפך Streusel-עקף תפוחי אדמה מתוקים, ו תפוחי אדמה מתוקים מעוטרים בגרנולה Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר 3 ליטר; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים מכוסה 20 עד 25 דקות או עד במכרז; לנקז. לנער תפוחי אדמה בסיר על אש נמוכה לייבוש.
מחממים תנור ל 177°. מחית תפוחי אדמה עם 2 כפות חמאה והמלח עד שלא יישארו גושים. כף לתוך תבשיל 1 ליטר ungreased.
מערבבים את החומרים הנותרים; מפזרים מעל תפוחי אדמה.
אופים חשופים כ 30 דקות או עד מחומם דרך תערובת streusel הוא חום זהוב.