קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

Surf And Turf: חזיר ושרימפס עם שום (Cardo y Gambas al Ajillo)

Surf And Turf: חזיר ושרימפס עם שום (Cardo y Gambas al Ajillo)
Surf And Turf: חזיר ושרימפס עם שום (Cardo y Gambas al Ajillo) נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 635 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת שום, דבש, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: Gambas Al Ajillo (שרימפס שום), גמבס אל אג'ילו / שרימפס שום, ו Gambas al Ajillo (שרימפס עם שום).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשפשף את ירך החזיר עם מלח, פלפל, ואבקת שום. במחבת גדולה עם ידיות בטוחות לתנור, מחממים את שמן זרעי הגפן על חום בינוני-גבוה ושורפים את ירך החזיר מכל הצדדים. מכסים בנייר כסף וצולים בתנור עד מזלג מכרז, על 35 עד 45 דקות עד 1 שעה. בסימן של 30 דקות, תסיר את נייר הכסף ותצחצח חלק מרוטב דבש המנגו על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
ירך חזירירך חזיר
פלפלפלפל
דבשדבש
מנגומנגו
רוטברוטב
חזירחזיר
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
להביא 5 כוסות מים לרתיחה בסיר עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים אורז, חמאה ומלח. לחזור לרתיחה, לכסות, להפחית את החום לנמוך ולתת לבשל במשך 20 דקות מבלי להסיר את המכסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אורזאורז
מלחמלח
5
לאחר מותן חזיר הונח בתנור, להתחיל את רוטב דבש מנגו. בסיר, מחממים את שמן זרעי הגפן על חום בינוני גבוה ועל שאלוט סאוט עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
ירך חזירירך חזיר
שאלותשאלות
דבשדבש
מנגומנגו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
6
מערבבים חלפיניו וחומץ ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
חומץחומץ
7
מוסיפים ציר עוף ומיץ מנגו, מביאים לרתיחה. אפשר להפחית על ידי 2/3, על 10 דקות. מערבבים את הדבש ולאפשר להתעבות, על 2 דקות. שמור על 1/2 כוס הרוטב בקערה קטנה, לכסות ולשמור חם על ידי טבילה במיכל גדול יותר של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
דבשדבש
מיץמיץ
מנגומנגו
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לחשוף את חזיר מברשת חלק זיגוג מנגו על בשר חזיר ולאפשר caramelize על פני השטח של הבשר בתנור.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
מנגומנגו
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר את האורז מהחום ולתת לשבת מכוסה במשך דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
10
מחממים את השעועית מעל חום בינוני וחמים.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
11
הסר חזיר מהתנור ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מקפלים את השעועית לתוך האורז, לכסות ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
אורזאורז
13
עבור השרימפס, מחממים את שמן זרעי הגפן על חום בינוני במחבת ומוסיפים את החמאה להמיס.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
חמאהחמאה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים את השום והטחון לכמה דקות, נזהרים שלא לשרוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
15
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד רק ורוד ואטום ולהסיר מחום. (לא לבשל את השרימפס.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
16
תחתוך את החזיר. כפית כמה אורז ושעועית למרכז צלחת הגשה. מסדרים פרוסות חזיר פרוסות על גבי ומסדרים כ 4 שרימפס מסביב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
שעועיתשעועית
חזירחזיר
אורזאורז
17
טפטוף עם רוטב מנגו שמור.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
רוטברוטב

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית אדומהשעועית אדומה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן4שיני שוםשיני שום2(יכול להיות או להרחיק)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1קטןפלפל חלפיניו, גבעולים וזרעים הוסרו טחון (השתמש כפפות בעת טיפול אלה או כל פלפלים חריפים)פלפל חלפיניו, גבעולים וזרעים הוסרו טחון (השתמש כפפות בעת טיפול אלה או כל פלפלים חריפים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ מנגו, רצוי ללא תוספת סוכרמיץ מנגו, רצוי ללא תוספת סוכר907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירך חזירירך חזיר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין אורזחומץ יין אורז2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, במידת הצורך, ופלפל שחור טחון טרימלח, במידת הצורך, ופלפל שחור טחון טרי8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(21 עד 30 ספירה) שרימפס, פגזים הוסרו ו deveined(21 עד 30 ספירה) שרימפס, פגזים הוסרו ו deveined4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבןאורז לבן