Tiella
Tiella עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, פירורי לחם, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Tiella pugliese (תפוחי אדמה בסגנון Puglian ותבשיל Mussel), ו Tiella di patate, cipolle e pomodori (תפוחי אדמה, בצל ותבשיל עגבניות) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך קערת זכוכית,מעיל בקלילות עם כ 2 כפות של שמן זית כתית.
לקצץ את הקצוות של קישואים, ולאחר מכן לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. שים בקערה נפרדת. למעלה עם 3 כפות של שמן זית כתית, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. שמן קל עמוק 2 1/2 ל 3 ליטר צלחת אפייה (כ 9 על ידי 12 אינץ'). ואז מניחים על 1/4 כוס מחית עגבניות להתפשט כדי מעיל התחתון של המחבת.
בקערות קישואים ותפוחי אדמה, מוסיפים 2 כפות שום כל ומערבבים היטב עם מרית גומי. באמצעות תפוחי אדמה וקישואים, לעשות שכבה בתבנית אפייה מוכנה, לסירוגין בין תפוחי אדמה וקישואים, מילוי כל פערים עם חתיכות קטנות.
מורחים 1/2 כוס מחית העגבניות על גבי, ואז מפזרים 2 כפות של פרמזן ו 2 כפות של פירורי הלחם. למעלה עם קצת בזיליקום. חזור על שכבות של ירקות, מחית עגבניות, פרמזן, פירורי לחם ובזיליקום באמצעות כל הירקות. מכסים את החלק העליון עם פירורי הלחם הנותרים ופרמזן.
אופים, חשוף, במשך כ 1/2 שעה, ולאחר מכן לכסות את 45 הדקות הבאות של אפייה, סוף סוף חושף במשך 15 הדקות האחרונות, עד מכרז מבעבע, על 1 1/2 שעות זמן הבישול הכולל.
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר כדי לאפשר את המנה להתיישב ולהעמיק בטעם.
ניתן להגיש טיאלה חמה, חמה או בטמפרטורת החדר. מחממים בתנור נמוך, אם תרצה. כדי לשרת, לחתוך לריבועים בזהירות להרים מתוך המחבת עם מרית.
להביא 2 סירים גדולים של מים לרתיחה. מנמיכים את העגבניות לתוך המים, blanch במשך 45 שניות עד 1 דקה.
מניחים עגבניות חלוקות על תבנית אפייה, ומקלפים את העורות הרופפים. עם מסננת מעל קערה, לסחוט את הזרעים ואת הקרביים מתוך כל עגבניה. מניחים בצד ומקררים את הנוזל המתוח ברור לשימושים אחרים. פורסים את העגבניות המקולפות לחתיכות 1 אינץ', ומניחים גושים לתוך בלנדר. מחית ביסודיות.