קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות92
מגזין

Tiella

Tiella
Tiella עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, פירורי לחם, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Tiella pugliese (תפוחי אדמה בסגנון Puglian ותבשיל Mussel), ו Tiella di patate, cipolle e pomodori (תפוחי אדמה, בצל ותבשיל עגבניות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה לתוך קערת זכוכית,מעיל בקלילות עם כ 2 כפות של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים למעיל.
3
לקצץ את הקצוות של קישואים, ולאחר מכן לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. שים בקערה נפרדת. למעלה עם 3 כפות של שמן זית כתית, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. שמן קל עמוק 2 1/2 ל 3 ליטר צלחת אפייה (כ 9 על ידי 12 אינץ'). ואז מניחים על 1/4 כוס מחית עגבניות להתפשט כדי מעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בקערות קישואים ותפוחי אדמה, מוסיפים 2 כפות שום כל ומערבבים היטב עם מרית גומי. באמצעות תפוחי אדמה וקישואים, לעשות שכבה בתבנית אפייה מוכנה, לסירוגין בין תפוחי אדמה וקישואים, מילוי כל פערים עם חתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מורחים 1/2 כוס מחית העגבניות על גבי, ואז מפזרים 2 כפות של פרמזן ו 2 כפות של פירורי הלחם. למעלה עם קצת בזיליקום. חזור על שכבות של ירקות, מחית עגבניות, פרמזן, פירורי לחם ובזיליקום באמצעות כל הירקות. מכסים את החלק העליון עם פירורי הלחם הנותרים ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
אופים, חשוף, במשך כ 1/2 שעה, ולאחר מכן לכסות את 45 הדקות הבאות של אפייה, סוף סוף חושף במשך 15 הדקות האחרונות, עד מכרז מבעבע, על 1 1/2 שעות זמן הבישול הכולל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר כדי לאפשר את המנה להתיישב ולהעמיק בטעם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
ניתן להגיש טיאלה חמה, חמה או בטמפרטורת החדר. מחממים בתנור נמוך, אם תרצה. כדי לשרת, לחתוך לריבועים בזהירות להרים מתוך המחבת עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להביא 2 סירים גדולים של מים לרתיחה. מנמיכים את העגבניות לתוך המים, blanch במשך 45 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
11
מניחים עגבניות חלוקות על תבנית אפייה, ומקלפים את העורות הרופפים. עם מסננת מעל קערה, לסחוט את הזרעים ואת הקרביים מתוך כל עגבניה. מניחים בצד ומקררים את הנוזל המתוח ברור לשימושים אחרים. פורסים את העגבניות המקולפות לחתיכות 1 אינץ', ומניחים גושים לתוך בלנדר. מחית ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי עגבניות שלמותשימורי עגבניות שלמות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
יוצקים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)