קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)

Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)
Tres Leches De Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 752 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, שמנת, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. וזה די גרוע. נסו Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), ו עוגת טרס שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל את הצדדים ואת תחתית של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים 2 סיבובים של נייר קלף ומניחים בתחתית המחבתות. חמאה צמרות הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על עודף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
3
מניחים את המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום, להוסיף את הקפה המיידי, ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמסקפה נמס
5
מניחים את אבקת הקקאו בקערה חסינת חום בינונית ומקציפים בקפה החם עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
בואו להתקרר מעט, על 15 עד 20 דקות.לנפות את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כוס בתוספת 2 כפות של הסוכר לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים את החלמונים, שמן, וניל בקערה גדולה נפרדת לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
יוצקים את תערובת הקקאו המקוררת לתוך תערובת הביצה בעדינות לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד שהבלילה חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מניחים את החלבונים ביצה, את הקמצוץ הנותר של מלח, ואת הקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות בינונית גבוהה עד החלבונים ביצה מתחילים להפוך לבן קצף, על 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, על 1 דקה. המשך להכות עד פסגות נוקשות מבריק טופס, על 2 דקות יותר.באמצעות מרית גומי, מערבבים כשליש מהחלבונים לתוך הבלילה כדי להבהיר את התערובת. בשתי תוספות, מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה הנותרים, מוודאים שלא יישארו פסים לבנים, אך נזהרים לא לרוקן את הלבנים. באותה מידה לחלק את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מריתמרית
קערהקערה
1
מניחים את השוקולד בקערה גדולה, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את חצי וחצי בסיר קטן על אש בינונית ומביאים אותו רק לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים את חצי וחצי על השוקולד ולתת לו לשבת עד השוקולד התרכך, על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מניחים את הקרם בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף שוט עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד מעובה ו smooth.To להרכיב את העוגה, במקום 1 של העוגות על מגש הגשה. באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ על שליש המילוי באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין
3
מניחים את העוגה השנייה על גבי באופן שווה להפיץ את המילוי הנותר מעל הצדדים של העוגה כולה. מקררים לפחות 15 דקות כדי לתת את הקצפת להגדיר.ממש לפני ההגשה, מקשטים את העוגה: מחזיקים את חתיכת השוקולד עם מגבת נייר ביד אחת, ומשתמשים בקולף ירקות כדי לגלח את השוקולד על כל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שוקולדשוקולד
ירקירק
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מגבות ניירמגבות נייר
4
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)12שרימפס וורידיםחמאה, לציפוי המחבתותחמאה, לציפוי המחבתות4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגה, ועוד לאבק את המחבתותקמח עוגה, ועוד לאבק את המחבתות1חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררום כההרום כהה8largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי5largesחלמוניםחלמונים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלב התאדה (ללא שומן)חלב התאדה (ללא שומן)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קר מאודקרם כבד קר מאוד2חתיכות טופי הית' ברגבישי קפה מיידייםגבישי קפה מיידיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב1צביטהקמצוץ מלח דקקמצוץ מלח דק57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.semisweet שוקולד, לקישוטsemisweet שוקולד, לקישוט397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותק, רצוי תהליך הולנדיאבקת קקאו לא ממותק, רצוי תהליך הולנדי1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)