Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake)
Tres Leches De Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake) עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 752 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, שמנת, קרם אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. וזה די גרוע. נסו Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), ו עוגת טרס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל את הצדדים ואת תחתית של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים 2 סיבובים של נייר קלף ומניחים בתחתית המחבתות. חמאה צמרות הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על עודף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
מניחים את המים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הסר מהחום, להוסיף את הקפה המיידי, ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמס
5
מניחים את אבקת הקקאו בקערה חסינת חום בינונית ומקציפים בקפה החם עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
קפה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
בואו להתקרר מעט, על 15 עד 20 דקות.לנפות את הקמח הנמדד, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כוס בתוספת 2 כפות של הסוכר לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מניחים את החלמונים, שמן, וניל בקערה גדולה נפרדת לטאטא עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
יוצקים את תערובת הקקאו המקוררת לתוך תערובת הביצה בעדינות לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד שהבלילה חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מניחים את החלבונים ביצה, את הקמצוץ הנותר של מלח, ואת הקרם של טרטר בקערה של מערבל לעמוד להכות על מהירות בינונית גבוהה עד החלבונים ביצה מתחילים להפוך לבן קצף, על 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, על 1 דקה. המשך להכות עד פסגות נוקשות מבריק טופס, על 2 דקות יותר.באמצעות מרית גומי, מערבבים כשליש מהחלבונים לתוך הבלילה כדי להבהיר את התערובת. בשתי תוספות, מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה הנותרים, מוודאים שלא יישארו פסים לבנים, אך נזהרים לא לרוקן את הלבנים. באותה מידה לחלק את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מרית
קערה
1
מניחים את השוקולד בקערה גדולה, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים את חצי וחצי בסיר קטן על אש בינונית ומביאים אותו רק לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
יוצקים את חצי וחצי על השוקולד ולתת לו לשבת עד השוקולד התרכך, על 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
מניחים את הקרם בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף שוט עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
מקציף
קערה
2
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל וממשיכים להכות עד מעובה ו smooth.To להרכיב את העוגה, במקום 1 של העוגות על מגש הגשה. באמצעות מרית אופסט או סכין ארוכה, דקה, להפיץ על שליש המילוי באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
וניל
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
סכין
3
מניחים את העוגה השנייה על גבי באופן שווה להפיץ את המילוי הנותר מעל הצדדים של העוגה כולה. מקררים לפחות 15 דקות כדי לתת את הקצפת להגדיר.ממש לפני ההגשה, מקשטים את העוגה: מחזיקים את חתיכת השוקולד עם מגבת נייר ביד אחת, ומשתמשים בקולף ירקות כדי לגלח את השוקולד על כל החלק העליון של העוגה.