Vendemia alla עוף
עוף Alla Vendemia יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 484 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח אפור, זרעי כוסברה, מיץ ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו עוף alla Boscaiola, עוף alla Diavola, ו עוף פרמזן Alla Chippie (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מתבלים את העוף עם מלח אפור ותבלינים שומר, דוחסים את התבלין לתוך שדי העוף.
במחבת חסינת תנור מעמיקה, מחממים את שמן הזית.
מוסיף את העוף, צד העור למטה, ו לטגן במשך 3 דקות לחום.
מניחים את המחבת בתנור, חשוף, במשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור והופכים את העוף ומניחים את העור על תבנית אפייה. להחזיר עוף לתנור עד מבושל דרך, על 15 עד 20 דקות.
באמצעות אותה מחבת המשמשת את העוף, מוסיפים את השאלוט לשומן במחבת.
מוסיפים מלח ופלפל, מבשלים 2 דקות.
מוסיף את הרוזמרין קצוץ ולתת זיעה במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את מיץ הענבים. להפחית בחצי ולהוסיף את ציר העוף. להפחית את הרוטב בחצי שוב, עבור כ 1 כוס רוטב.
מוסיף את הענבים ומבשלים רק כדי לחמם דרך, על 1 דקה.
כפית את הענבים והרוטב על העוף ומקשטים עם זרעונים של רוזמרין טרי.
שים את זרעי שומר, זרעי כוסברה, ו peppercorns במחבת כבדה על חום בינוני. צפה carfelly, זורק לעתים קרובות כך הזרעים טוסט באופן שווה. כאשר חום בהיר וריחני, יוצקים את הזרעים על צלחת כדי להתקרר. הם חייבים להיות קרים לפני שחיקה, או שהם יהיו מסטיק את הלהבים.
יוצקים את הזרעים לתוך בלנדר או מטחנת תבלינים ולהוסיף את המלח. להתמזג אבקה דקה, רועד בלנדר/מטחנה מדי פעם כדי להפיץ מחדש את הזרעים. לאחסן בצנצנת זכוכית סגורה בחוזקה במקום קריר ויבש, או להקפיא.