Vol-au-Vent מלא Celeriac שמנת & פטריות בר מ ' בית עשה חורף
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. גשו לסופר וקנו ביצה, שמן זית, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: Brousse גבינה מ ' הבית עשה את החורף, הל, לחמניות כתומות מ ' הבית עשה את החורף, ו סלט מנומר עם קינואה, כרישה, בייקון, & Chervil מ ' בית עשה חורף.
הוראות
1
מטגנים את הבצל בשמן על אש נמוכה מאוד, ומוסיפים את הרוזמרין. כאשר הבצל רך, מוסיפים את היין, החומץ והסירופ זנגביל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות נוספות, עד החומרים משולבים. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
הפוך את המילוי: להביא את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מוסיפים את הסלריאק ומבשלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
4
מסננים,שומרים את המרק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
לטגן במהירות את הפטריות במחצית החמאה על חום גבוה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
ממיסים את שאר החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצל והטחון עד שהוא מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיף את השום ורוזמרין ו לטגן במשך 2 דקות. מערבבים בקמח. מערבבים את המרק, בישול ערבוב עד הרוטב הוא רק עבה יותר יוגורט. מערבבים בfrème fraîche ושרי. מבשלים את הרוטב עד שהוא סמיך. מערבבים את הסלריאק ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
Celeriac
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב