Vol-au-Vent מלא Celeriac שמנת & פטריות בר מ ' בית עשה חורף
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. גשו לסופר וקנו ביצה, שמן זית, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: Brousse גבינה מ ' הבית עשה את החורף, הל, לחמניות כתומות מ ' הבית עשה את החורף, ו סלט מנומר עם קינואה, כרישה, בייקון, & Chervil מ ' בית עשה חורף.
הוראות
מטגנים את הבצל בשמן על אש נמוכה מאוד, ומוסיפים את הרוזמרין. כאשר הבצל רך, מוסיפים את היין, החומץ והסירופ זנגביל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות נוספות, עד החומרים משולבים. להפריש עד מוכן לשימוש.
הפוך את המילוי: להביא את המרק לרתיחה.
מוסיפים את הסלריאק ומבשלים עד למכרז.
מסננים,שומרים את המרק. תניח בצד.
לטגן במהירות את הפטריות במחצית החמאה על חום גבוה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.
ממיסים את שאר החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והטחון עד שהוא מתחיל להשחים.
מוסיף את השום ורוזמרין ו לטגן במשך 2 דקות. מערבבים בקמח. מערבבים את המרק, בישול ערבוב עד הרוטב הוא רק עבה יותר יוגורט. מערבבים בfrème fraîche ושרי. מבשלים את הרוטב עד שהוא סמיך. מערבבים את הסלריאק ופטריות.
מחממים התנור ל 177° (180°C).
מערבבים את הקמח והמלח בקערה וחותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים כמה טיפות של מי קרח כדי לעשות בצק נחמד וחלק. לעטוף אותו בניילון נצמד ולתת לו לנוח במקרר במשך 30 דקות.
גריז 6 צלחות עוגה קטנות או 1 צלחת עוגה גדולה.
מרדדים את הבצק על משטח משוריין היטב עד 1/4 אינץ '(6 מ " מ) עבה. קו המחבתות עם הבצק לקצץ את הבצק העודף סביב הקצוות.
לגזור כמה קישוטים מהבצק הנותר. אני אוהב ליצור כוכבים. שמור את הקישוטים מתחת לעטוף פלסטיק עד מוכן לשימוש.
ממלאים את הבצק במילוי הפטרייה.
מניחים את הכוכבים על פתחי האוורור ומברישים את כל עם ביצה מוכה.
אופים את פתחי האוורור כ -25 דקות, עד שהם זהובים חום.
מגישים עם קומפוט וסלט ירוק.