Zesty Provençale Bouillabaisse עם Pistou
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? Zesty Provençale Bouillabaisse עם פיסטו יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 329 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, מיץ צדפות, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, פרובנס חצילים, ו ארנב פרובנס.
הוראות
במקום הראשון 5 מרכיבים על שכבה כפולה של cheesecloth. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
חום 1 כפית שמן בתנור הולנדי גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וסלרי; מטגנים 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים יין, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד שהנוזל מתאדה, משפשפים את המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים שקית גבינה, עגבניות, ואת 4 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, חשוף, 35 דקות.
בעוד מבשלים תבשיל, לשלב בזיליקום הבא 4 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה. כף pistou לתוך קערה קטנה; להפריש.
הסר שקית גבינה מן התבשיל, ולהשליך. מביאים נזיד לרתיחה. מערבבים דגים וצדפות; מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים שרימפס; לכסות ולבשל 3 דקות או עד מאכלי ים נעשה. מצקת מרק לתוך קערות, העליון עם פיסטו.