שיבולת שועל פאפא בר היא ארוחת בוקר המגישה 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בננה, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פאפא המינגווי דאקירי, ארוחת הבוקר של פאפא ד, ו עוגיות הסוכר של אבא.
הוראות
1
בסיר בינוני מביאים לרתיחה 3 1/2 כוסות מים והמלח. מערבבים פנימה את שיבולת השועל ומבשלים עד שכמעט מסמיך, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הצימוקים ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
כף את שיבולת השועל לקערות אישיות והגיש.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את פרוסות הבננה והתות, השמנת, הסוכר החום והדבש בקערת שיבולת השועל. מערבבים אם רוצים.