אגברטס Sunrise
Eggberts Sunriser דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 31 גרם חלבון, 33 גרם שומן ובסך הכל 878 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. תמורת $3.1 למנה, מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך ביצים, שמן קנולן, ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. עם ציון של 77%, המנה הזו די טובה. נסו את The Eggberts Sunriser, ואת The Eggbert's Sunriser (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-300 מעלות F.
יוצקים 3 כפות מהשמן במחבת ומחממים לבינוני.
מוסיפים את האש בראון ומשאירים אותם ללא הפרעה במשך כמה דקות. מוודאים שהמחבת לא חמה מדי. באופן אידיאלי תהפוך אותם רק פעם אחת ואז תבשל אותם בצד השני - אתה רוצה שהם פריכים וזהובים.
במחבת אחרת מוסיפים בערך סנטימטר שמן.
מחממים על אש בינונית עד שמדחום לטיגון עמוק המוכנס לשמן רושמת 350 מעלות F. מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד להזהבה ופריכות.
מפזרים מלח ופלפל. (אתם יכולים גם לאפות בתנור אם אתם מעדיפים.)
מסננים את האש בראון ופתילות תפוחי האדמה על מגבת נייר ושומרים על חום.
מחממים 2 כפות מהחמאה במחבת גדולה עד להמסה. זורקים פנימה את בשר החזיר, הג'לפנוס אם משתמשים בו, בצל ופלפלים וזורקים אותם במשך מספר שניות. מכבים את האש ומניחים את המחבת בצד.
ב-8 מחבתות אישיות (או בשכבה אחת גדולה מאוד): ה-hash browns, תערובת הירקות/שינקן ולאחר מכן הגבינה המגוררת.
אופים במשך דקה או 2, עד שהגבינה נמסה.
מוציאים מהתנור עם כפפת תנור, מכיוון שהמחבתות יהיו חמות.
ממיסים כף אחת מהחמאה במחבת טפלון ומטגנים את 4 הביצים הראשונות, לאחר מכן מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים את כף החמאה הנותרת ומטגנים את 4 הביצים הנותרות.
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה מעל גבי הגבינה המומסת, ולאחר מכן מעל ביצה אחת לכל מחבת. מורחים את הסלסה מעל ומגישים מיד. תהנה!