תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל אגוז ו Pancetta Pansoti עם אספרגוס במרק פרמזן. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פנצ'טה, מים, אזובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצי מחבת עם אספרגוס, פנקטה ופרמזן, אגס, פנצ'טה וסלט אגוזים, ו ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוק pancetta בשמן במחבת כבדה גדולה על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב ושומן הוא שניתנו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ומרג ' ורם ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל משחימים היטב, 10 עד 15 דקות.
מניחים 1 כפית רמת מילוי במרכז 1 כיכר פסטה, שמירה על הריבועים הנותרים מכוסים בחוזקה עם ניילון לעטוף. להרטיב את הקצוות של כיכר פסטה עם מים לקפל לשניים כדי ליצור משולש, לחיצה סביב מילוי כדי לכפות את האוויר (כיסי אוויר להגדיל את הסיכוי של pansoti לשבור במהלך הבישול) ולאחר מכן הקשה על הקצוות כדי לאטום.
בעוד pansoti רותחים, לבשל עצות אספרגוס בשמן במחבת קטנה על אש נמוכה עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
רוטב חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
להעביר pansoti עם כפית מחוררת לרוטב ולבשל על חום מתון, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
להעביר pansoti צלחות עם כפית מחוררת, ואז העליון עם קצת רוטב ומפזרים עצות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1
* Pansoti יכול להיווצר (אבל לא מבושל) 1 יום קדימה. מסדרים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה מרופדת במגבת מטבח ומכסים בחוזקה בניילון נצמד, ואז צוננים. * אם אין לך זמן להכין פסטה טרייה, אתה יכול להשתמש עטיפות wonton (מופשר אם קפוא), אבל הטעם והמרקם לא יהיה טוב כמו. * רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. * טיפים אספרגוס יכול להיות מבושל ורענן 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה יחד עם מגבת נייר לספוג לחות עודפת. (גבעולי אספרגוס ניתן להשתמש עבור מרק פירה.)
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wonton
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות