קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

אגוז ו Pancetta Pansoti עם אספרגוס במרק פרמזן

אגוז ו Pancetta Pansoti עם אספרגוס במרק פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל אגוז ו Pancetta Pansoti עם אספרגוס במרק פרמזן. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פנצ'טה, מים, אזובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצי מחבת עם אספרגוס, פנקטה ופרמזן, אגס, פנצ'טה וסלט אגוזים, ו ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק pancetta בשמן במחבת כבדה גדולה על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב ושומן הוא שניתנו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ומרג ' ורם ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל משחימים היטב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר מהחום ולהעביר חצי תערובת לסיר 2 ליטר שנותר חצי קערה. מערבבים אגוזי מלך, פטרוזיליה, 1/8 מלח כפית, ופלפל לתערובת בקערה. מילוי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוסיפים מים, פתיתי פלפל אדום, וקליפת גבינה לתערובת pancetta בסיר ומבשלים במהירות, חשופים, עד מופחת לכ -1 כוס, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה ומערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים 1 כפית רמת מילוי במרכז 1 כיכר פסטה, שמירה על הריבועים הנותרים מכוסים בחוזקה עם ניילון לעטוף. להרטיב את הקצוות של כיכר פסטה עם מים לקפל לשניים כדי ליצור משולש, לחיצה סביב מילוי כדי לכפות את האוויר (כיסי אוויר להגדיל את הסיכוי של pansoti לשבור במהלך הבישול) ולאחר מכן הקשה על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
העברה למגבת מטבח יבשה. הפוך יותר pansoti באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מבשלים טיפים אספרגוס בסיר קטן של מים רותחים מומלחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים מסננת ולצלול לתוך קערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
להביא סיר 6 ליטר של מים מלוחים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף pansoti ומבשלים ברתיחה חזקה, בעדינות ערבוב פעם או פעמיים, עד מכרז, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בעוד pansoti רותחים, לבשל עצות אספרגוס בשמן במחבת קטנה על אש נמוכה עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
רוטב חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר pansoti עם כפית מחוררת לרוטב ולבשל על חום מתון, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
להעביר pansoti צלחות עם כפית מחוררת, ואז העליון עם קצת רוטב ומפזרים עצות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1
* Pansoti יכול להיווצר (אבל לא מבושל) 1 יום קדימה. מסדרים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה מרופדת במגבת מטבח ומכסים בחוזקה בניילון נצמד, ואז צוננים. * אם אין לך זמן להכין פסטה טרייה, אתה יכול להשתמש עטיפות wonton (מופשר אם קפוא), אבל הטעם והמרקם לא יהיה טוב כמו. * רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. * טיפים אספרגוס יכול להיות מבושל ורענן 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה יחד עם מגבת נייר לספוג לחות עודפת. (גבעולי אספרגוס ניתן להשתמש עבור מרק פירה.)
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פסטה טרייהפסטה טרייה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה