קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

אגוז ו Pancetta Pansoti עם אספרגוס במרק פרמזן

אגוז ו Pancetta Pansoti עם אספרגוס במרק פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל אגוז ו Pancetta Pansoti עם אספרגוס במרק פרמזן. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פנצ'טה, מים, אזובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצי מחבת עם אספרגוס, פנקטה ופרמזן, אגס, פנצ'טה וסלט אגוזים, ו ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוק pancetta בשמן במחבת כבדה גדולה על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב ושומן הוא שניתנו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ומרג ' ורם ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל משחימים היטב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
הסר מהחום ולהעביר חצי תערובת לסיר 2 ליטר שנותר חצי קערה. מערבבים אגוזי מלך, פטרוזיליה, 1/8 מלח כפית, ופלפל לתערובת בקערה. מילוי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מוסיפים מים, פתיתי פלפל אדום, וקליפת גבינה לתערובת pancetta בסיר ומבשלים במהירות, חשופים, עד מופחת לכ -1 כוס, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה ומערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים 1 כפית רמת מילוי במרכז 1 כיכר פסטה, שמירה על הריבועים הנותרים מכוסים בחוזקה עם ניילון לעטוף. להרטיב את הקצוות של כיכר פסטה עם מים לקפל לשניים כדי ליצור משולש, לחיצה סביב מילוי כדי לכפות את האוויר (כיסי אוויר להגדיל את הסיכוי של pansoti לשבור במהלך הבישול) ולאחר מכן הקשה על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
העברה למגבת מטבח יבשה. הפוך יותר pansoti באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מבשלים טיפים אספרגוס בסיר קטן של מים רותחים מומלחים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים מסננת ולצלול לתוך קערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
להביא סיר 6 ליטר של מים מלוחים לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף pansoti ומבשלים ברתיחה חזקה, בעדינות ערבוב פעם או פעמיים, עד מכרז, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
בעוד pansoti רותחים, לבשל עצות אספרגוס בשמן במחבת קטנה על אש נמוכה עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
רוטב חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להעביר pansoti עם כפית מחוררת לרוטב ולבשל על חום מתון, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
להעביר pansoti צלחות עם כפית מחוררת, ואז העליון עם קצת רוטב ומפזרים עצות אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1
* Pansoti יכול להיווצר (אבל לא מבושל) 1 יום קדימה. מסדרים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה מרופדת במגבת מטבח ומכסים בחוזקה בניילון נצמד, ואז צוננים. * אם אין לך זמן להכין פסטה טרייה, אתה יכול להשתמש עטיפות wonton (מופשר אם קפוא), אבל הטעם והמרקם לא יהיה טוב כמו. * רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. * טיפים אספרגוס יכול להיות מבושל ורענן 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה יחד עם מגבת נייר לספוג לחות עודפת. (גבעולי אספרגוס ניתן להשתמש עבור מרק פירה.)
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פסטה טרייהפסטה טרייה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®

מרכיבים