קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

נזיד עוף בבישול איטי

נזיד עוף בבישול איטי
. אם יש לך קמח, אפונה, פילדלפיה chive & בצל גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: נזיד עוף בבישול איטי, מהמזווה: Ro * Tel (עוף בסיר איטי ו-Andouille Jambalaya), ו מרק עוף חריף בישול איטי-עם וריאציות שיתאימו למזווה שלך.

הוראות

1
לזרוק עוף עם קמח בסיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים למעט אפונה ומרח גבינת שמנת; מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת שמנתממרח גבינת שמנת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מבשלים על נמוך 6 עד 8 שעות (או על גבוה 3 עד 4 שעות), ערבוב גבינת שמנת ואפונה במשך 30 דקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים