טורקיה Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שמן צמחי, שמנת, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. , שהוא מוצק. נסו טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)
3
ניקוז.
4
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מפזרים טורקיה עם 1/2 כפית אבקת בצל, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(צינור גדול)
6
מוסיפים את טורקיה למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר טורקיה ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף 1/4 אבקת בצל כפית, שרי, ופטריות למחבת. מכסים ומבשלים 4 דקות או עד פטריות מכרז.