קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

אגוז מוקה טורט

אגוז מוקה טורט
אגוז מוקה טורט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, שבבי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טורט מוקה-אגוז, אגוז-Blackberry Torte עם מוקה חמאה, ו מוקה טורט.

הוראות

1
להפריד את הביצים: להפריד את הביצים, לחלמונים ולבנים (לראות איך להפריד ביצים).  הקפד לוודא שאין חתיכות של קליפה או חלמון ביצה בחלבון, וכי הקערה שבה אתה משתמש כדי להכיל אותם הוא נקי לחלוטין ללא שאריות של שומן. כל שומן החלמונים או שמן יהיה קשה לנצח את החלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להכין מחבתות עוגה: להכין שתי מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו המחבתות עם נייר קלף או נייר שעווה. חמאה קלה הצדדים של המחבתות (לא הנייר).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מחממים תנור ל 177° (175°C). 
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מערבבים יחד את אגוזי מלך הקרקע ואת פירורי הלחם בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מקציפים חלמונים עם סוכר: 
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מניחים את החלמונים לתוך קערת ערבוב והכה עד חלקה. מוסיפים לאט 3/4 כוס סוכר לבן וממשיכים להכות את החלמונים עד עבה וחיוור. (אני משתמש במערבל יד בשביל זה.)
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
החלבונים מקציפים, מוסיפים סוכר: באמצעות מיקסר לעמוד, להכות את החלבונים ביצה עם הקובץ המצורף whisk עד קצף.  טפטוף איטי ב 1/4 כוס סוכר לבן, והכה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מקפלים חלבוני ביצה תערובת אגוז לתוך תערובת חלמון: עם מרית גומי, בעדינות לקפל את חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון, לסירוגין עם תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים: כפית את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן, קלף שכבות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות ב 177° (175°C) עד חותם קל נשאר כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הפוך בסיס ציפוי מוקה: בעוד העוגה היא בישול להכין את בסיס ציפוי מוקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
מניחים 1/2 כוס סוכר לבן ו 2 כפות של קורנפלור לתוך סיר. להפוך את החום על בינוני ומערבבים בהדרגה את הקפה ואת שבבי השוקולד. מערבבים ברציפות עד התערובת מתחילה להתבשל ולעבות די באופן משמעותי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
המשך לערבב בעוד התערובת מבעבעת במשך 1 דקה. לאחר מכן להסיר מחום ומערבבים את החמאה ותמצית וניל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
11
בואו להתקרר לחלוטין. (תוכלו לשלב בסיס מוקה זה לתוך קצפת כאשר אתה פרוסט את העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
בואו עוגות מגניב, להסיר מחבתות ולהסיר נייר: 
13
הסר את העוגות מהתנור להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפעל סכין קהה סביב הקצוות של העוגות כדי להפריד אותו מן הצדדים של המחבתות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
בזהירות להפוך את העוגות על מתלה. בזהירות לקלף ולזרוק את הקלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
15
בואו להתקרר לחלוטין.  שים לב שאם אתה רוצה לעשות קדימה, אתה יכול לבשל את העוגות הראשונות, לתת מגניב לחדר זמני, לעטוף בניילון נצמד, להקפיא עד שאתה מוכן לכפור ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
16
להשלים את הציפוי: מקציפים את השמנת עד שהוא עבה למדי, ממש לפני הנקודה שבה אם אתה כל הזמן על הצלפה זה יהפוך חמאה. זה יעזור להחזיק את זה כמו ציפוי. לאחר קצפת, לקפל את הקצפת ואת בסיס מוקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
17
זה יכול להיות קצת מנוקד, ואם אתה מקפל את זה רק בקלילות, אתה יכול לקבל כמעט אפקט marbling של אור כהה עם ציפוי, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
18
מניחים עוגה אחת על מגש הגשה. כפור העליון.
19
מניחים את העוגה השנייה על גבי זה, כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.  
20
מגישים מיד, או לשמור מקורר עד הגשה.

מרכיבים

6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס סוכר לבן מגורען (מחולק 3/4 כוס ו 1/4 כוס)כוס סוכר לבן מגורען (מחולק 3/4 כוס ו 1/4 כוס)120חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס אגוזי מלך טחונים דק (מתוך כ 1 1/3 כוס אגוזי מלך מופגזים)כוס אגוזי מלך טחונים דק (מתוך כ 1 1/3 כוס אגוזי מלך מופגזים)55חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס פירורי לחם יבש בסדר (רגיל, ללא תחרות)1/2 כוס פירורי לחם יבש בסדר (רגיל, ללא תחרות)100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס סוכר לבן מגורען1/2 כוס סוכר לבן מגורען22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(8 אונקיות נוזלים, 236 מ (8 אונקיות נוזלים, 236 מ " ל) קפה חזק (אני משתמש נטול קפאין, עם פעמיים את כמות הקפה לנוזל כפי שהייתי בדרך כלל להשתמש כדי לשתות)30חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אונקיה של שוקולד צ'יפס (קצת פחות מ 1/4 כוס)אונקיה של שוקולד צ'יפס (קצת פחות מ 1/4 כוס)11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(8 אונקיות נוזלים, 236 מ (8 אונקיות נוזלים, 236 מ " ל) שמנת מתוקה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טורט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "