אגוז מוקה טורט
אגוז מוקה טורט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, שבבי שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טורט מוקה-אגוז, אגוז-Blackberry Torte עם מוקה חמאה, ו מוקה טורט.
הוראות
להפריד את הביצים: להפריד את הביצים, לחלמונים ולבנים (לראות איך להפריד ביצים). הקפד לוודא שאין חתיכות של קליפה או חלמון ביצה בחלבון, וכי הקערה שבה אתה משתמש כדי להכיל אותם הוא נקי לחלוטין ללא שאריות של שומן. כל שומן החלמונים או שמן יהיה קשה לנצח את החלבונים ביצה.
להכין מחבתות עוגה: להכין שתי מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו המחבתות עם נייר קלף או נייר שעווה. חמאה קלה הצדדים של המחבתות (לא הנייר).
מחממים תנור ל 177° (175°C).
מערבבים יחד את אגוזי מלך הקרקע ואת פירורי הלחם בקערה קטנה ומניחים בצד.
מניחים את החלמונים לתוך קערת ערבוב והכה עד חלקה. מוסיפים לאט 3/4 כוס סוכר לבן וממשיכים להכות את החלמונים עד עבה וחיוור. (אני משתמש במערבל יד בשביל זה.)
החלבונים מקציפים, מוסיפים סוכר: באמצעות מיקסר לעמוד, להכות את החלבונים ביצה עם הקובץ המצורף whisk עד קצף. טפטוף איטי ב 1/4 כוס סוכר לבן, והכה עד פסגות רכות טופס.
מקפלים חלבוני ביצה תערובת אגוז לתוך תערובת חלמון: עם מרית גומי, בעדינות לקפל את חלבוני ביצה לתוך תערובת חלמון, לסירוגין עם תערובת אגוז.
אופים: כפית את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכן, קלף שכבות.
אופים במשך 25 עד 30 דקות ב 177° (175°C) עד חותם קל נשאר כאשר נגע.
הפוך בסיס ציפוי מוקה: בעוד העוגה היא בישול להכין את בסיס ציפוי מוקה.
מניחים 1/2 כוס סוכר לבן ו 2 כפות של קורנפלור לתוך סיר. להפוך את החום על בינוני ומערבבים בהדרגה את הקפה ואת שבבי השוקולד. מערבבים ברציפות עד התערובת מתחילה להתבשל ולעבות די באופן משמעותי.
המשך לערבב בעוד התערובת מבעבעת במשך 1 דקה. לאחר מכן להסיר מחום ומערבבים את החמאה ותמצית וניל עד מעורבב היטב.
בואו להתקרר לחלוטין. (תוכלו לשלב בסיס מוקה זה לתוך קצפת כאשר אתה פרוסט את העוגה.)
בואו עוגות מגניב, להסיר מחבתות ולהסיר נייר:
הסר את העוגות מהתנור להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפעל סכין קהה סביב הקצוות של העוגות כדי להפריד אותו מן הצדדים של המחבתות.
בזהירות להפוך את העוגות על מתלה. בזהירות לקלף ולזרוק את הקלף או נייר שעווה.
בואו להתקרר לחלוטין. שים לב שאם אתה רוצה לעשות קדימה, אתה יכול לבשל את העוגות הראשונות, לתת מגניב לחדר זמני, לעטוף בניילון נצמד, להקפיא עד שאתה מוכן לכפור ולהגיש.
להשלים את הציפוי: מקציפים את השמנת עד שהוא עבה למדי, ממש לפני הנקודה שבה אם אתה כל הזמן על הצלפה זה יהפוך חמאה. זה יעזור להחזיק את זה כמו ציפוי. לאחר קצפת, לקפל את הקצפת ואת בסיס מוקה יחד.
זה יכול להיות קצת מנוקד, ואם אתה מקפל את זה רק בקלילות, אתה יכול לקבל כמעט אפקט marbling של אור כהה עם ציפוי, אם אתה רוצה.
מניחים עוגה אחת על מגש הגשה. כפור העליון.
מניחים את העוגה השנייה על גבי זה, כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
מגישים מיד, או לשמור מקורר עד הגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טורט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "