קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות24
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגוז מרווה גראטין

אגוז מרווה גראטין
צריך תוספת ללא גלוטן? גרטן מרווה אגוז יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 462 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוזי מלך, תפוחי אדמה מזהב יוקון, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. נסו תפוחי אדמה מרווה או גרטן, תפוחי אדמה מרווה או גרטן, ו גראטן בטטה ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את מתלה התנור למרכז התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בסיר על אש נמוכה מוסיפים את השמנת ו -3 / 4 כוס אגוזי המלך. הביאו רק לרתיחה ואז שמרו על חום נמוך ביותר תוך בניית שכבות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
בתבנית אפייה גדולה ומשומנת קלות, 9 על 13 אינץ', מסדרים 1/3 מפרוסות תפוחי האדמה המכסות את תחתית המנה, חופפות מעט. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומפזרים מעט מרווה, 1/3 מהגרוייר ומצקת תערובת קרם אגוזים מחוממת. חזור על 1 יותר זמן בדיוק באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
GruyereGruyere
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
מצקתמצקת
5
שכבה בפעם ה -3 והאחרונה עם תפוחי האדמה בלבד, והקפידו לסדר אותם בשורות ישרות ונחמדות. לאחר מכן מכסים את החלק העליון של תפוחי האדמה בקרם האגוזים המחומם שנותר ומעליהם 1/3 כוס הגבינה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות והסירו את הסכל. ממשיכים לאפות עד שהחלק העליון רק מתחיל להזהיב, בערך 20 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מוציאים מהתנור ועשו כמיטב יכולתכם לתת לגראטין לנוח 15 עד 20 דקות לפני ההגשה. לאכול וליהנות!
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות