אגוז מרווה גראטין
צריך תוספת ללא גלוטן? גרטן מרווה אגוז יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 462 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אגוזי מלך, תפוחי אדמה מזהב יוקון, שמנת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. נסו תפוחי אדמה מרווה או גרטן, תפוחי אדמה מרווה או גרטן, ו גראטן בטטה ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את מתלה התנור למרכז התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
בסיר על אש נמוכה מוסיפים את השמנת ו -3 / 4 כוס אגוזי המלך. הביאו רק לרתיחה ואז שמרו על חום נמוך ביותר תוך בניית שכבות תפוחי האדמה.
בתבנית אפייה גדולה ומשומנת קלות, 9 על 13 אינץ', מסדרים 1/3 מפרוסות תפוחי האדמה המכסות את תחתית המנה, חופפות מעט. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומפזרים מעט מרווה, 1/3 מהגרוייר ומצקת תערובת קרם אגוזים מחוממת. חזור על 1 יותר זמן בדיוק באותו אופן.
שכבה בפעם ה -3 והאחרונה עם תפוחי האדמה בלבד, והקפידו לסדר אותם בשורות ישרות ונחמדות. לאחר מכן מכסים את החלק העליון של תפוחי האדמה בקרם האגוזים המחומם שנותר ומעליהם 1/3 כוס הגבינה האחרונה.
מפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות והסירו את הסכל. ממשיכים לאפות עד שהחלק העליון רק מתחיל להזהיב, בערך 20 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ועשו כמיטב יכולתכם לתת לגראטין לנוח 15 עד 20 דקות לפני ההגשה. לאכול וליהנות!