אגוזי מלך מטוגנים של לינדה
אגוזי המלך המטוגנים של לינדה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 863 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 80 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: פלנטיין מטוגן עם דבש ואגוזים, כרוב ניצנים מטוגן עם אגוזי מלך וצלפים, ו עוף מוקפץ עם בזיליקום ואגוזים.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה, ומערבבים במחצית אגוזי מלך; להפחית את החום בינוני, ומרתיחים במשך 1 דקה.
הסר אגוזים עם כפית מחוררת, ולתת לנקז במערך מסננת בכיור. חזור עם אגוזי מלך שנותרו. יש לשטוף את האגוזים מתחת למים חמים, ולהעביר לקערת ערבוב. זרוק את האגוזים עם הסוכר.
במחבת חשמלית עם חום מוגדר 350 מעלות F (175 מעלות C), מחממים את שמן קנולה. עם כפית מחוררת מתכת, במקום אגוזים מספיק כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת; השמן יהיה לרחוש פופ, כדי להיות זהיר כדי למנוע spatters. מערבבים בעדינות את האגוזים עם הכף. מטגנים את האגוזים עד חום זהוב, על 5 דקות לכל אצווה.
מעבירים את האגוזים בגושים לתבנית אפייה.
מפזרים את האגוזים במלח, ולתת מגניב. לאחסן במיכל אטום.