אגס-כתום גראטן
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? אגס כתום גראטן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אגסים בשלים המשרד כגון ד ' אנג'ו, ריבת משמש, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו אגס ובצל אדום מוקרם, תפוח-אגס גראטן, ו דלעת סקווש ואגסים Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף כתום, לחתוך חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב; להשליך זרעים.
במחבת nonstick 10-12 אינץ', לשלב כתום, 1/4 כוס סוכר 2 כפות מים. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני-גבוה עד הנוזל מתאדה, 4 עד 5 דקות; הקפד לא לחרוך פירות.
חותכים אגסים לאורך לפרוסות 3/4 אינץ ' ומערבבים עם מיץ לימון. ב 10 אינץ ' רחב (כ 8 כוס) צלחת קיש עגול או תבשיל רדוד, בנוחות לארגן אגסים בשכבה אחת. הכנס חתיכות תפוז בין פרוסות אגס. כפית ברנדי על פירות, ואז מפזרים באופן שווה עם הנותרים 2 כפות סוכר.
אופים בתנור 450 עד הקצוות פירות הם tinged עם חום כהה, 25 עד 30 דקות.
מערבבים ריבת משמש כדי לרכך; נקודה שווה על פירות.
להחזיר צלחת לתנור ואופים עד ריבה מבעבעת, על 5 דקות. מנות כפית על צלחות.