קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

אגס, פטריות ומילוי רימונים

אגס, פטריות ומילוי רימונים
אגס, פטריות ומילוי רימונים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם שזיפים מיובשים, אגס ברטלט, מיץ רימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מלית רימון אגס, סלט רימון, אגס ופיסטוק עם רוטב רימונים שמנת + תפריט שבועי, ו מלית לחם תירס רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שמן חום גדולהרוסה מעל חום גבוה. מבשלים פטריות, סלרי, מרווה ותימין, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות סלרי לרכך, 6 to8 דקות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
סלריסלרי
טימיןטימין
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
3
מעבירים לקערה; מוסיפים קוביות באגט, אגס, שזיפים מיובשים, מרק ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מרקמרק
מיץמיץ
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים היטב ומנוחה עד הלחם סופג נוזל.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
5
Transferto צלחת אפייה 8 "x 8"; לכסות עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים 40 דקות, להסיר רדיד bakeuntil מלית פחזניות למעלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
עצמי