אגסי ג'ויס העליון
האגסים של ג'ויס העליון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 257 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, סוכר ממתקים, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו רוטב הגבינה הכחולה של מרי ג'ויס, Bourbon Delight של ג'ויס (כדורי בורבון), ו כרובית עליונה (מתכונים דומים).
הוראות
שכבה מחצית האגסים מנוקזים לתחתית צלחת אפיית זכוכית עם צדדים שטוחים למעלה. מלא את חלול בכל אגס עם 1 או 2 צובטים של אבקת קקאו.
מניחים אגסים שנותרו על גבי הראשונים עם צדדים שטוחים למטה להחזיק את חצאי האגס יחד עם קיסמים. מקררים אגסים בין לילה.
לפני ההגשה, קרם שוט בקערת מתכת צוננת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד הקרם הוא רך ויוצר פסגות רכות כאשר מקצף מורמים ישר למעלה, כ 5 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לביצה מפוסטר בינונית והכה, סוכר קונדיטוריה, חמאה מומסת ותמצית וניל לתוך הקצפת כדי להכין רוטב קצף.
מניחים כל אגס (עשוי 2 חצאים) על צלחת הגשה, להסיר קיסמים, טפטוף עם רוטב לשרת.