אגסים אפויים עם מילוי אוכמניות-ג'ינג'ר ורוטב סיידר
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אגסים אפויים עם מילוי אוכמניות-ג'ינג'ר ורוטב סיידר יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, סוכר חום, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אגסים אפויים סיידר עם רוטב טופי, אגסים אפויים עם מילוי Streusel, ו אגסים ג'ינג'ר אפוי.
הוראות
מקלפים אגסים, משאירים גבעולים שלמים. פרוסה 1 אינץ ' מלמעלה של כל אגס כדי ליצור כובע. פרוסה על 1/4 אינץ ' מבסיס של כל אגס כך שהוא ישב שטוח. ליבה כל אגס. לשפשף מחוץ אגסים עם צדדים לחתוך של חצאי לימון. זרוק לימון.
שלב חמוציות, 1/2 כוס סוכר, ג ' ינג ' ר גבישי, וקליפה במעבד מזון; דופק עד קצוץ דק.
מניחים אגסים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'. מלא כל חלל אגס עם תערובת 3 כפיות חמוציות, 1 כפית בכל פעם. מעל כל אגס עם הכובע שלו.
טפטוף חמאה שווה על אגסים.
שלב 1 כף סוכר וג ' ינג ' ר הקרקע; מפזרים באופן שווה על אגסים. בזהירות לכסות בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז, צולה כל 20 דקות.
באמצעות מרית, בזהירות להסיר אגסים מן צלחת אפייה; מקום על צלחות קינוח בודדים.
יוצקים נוזל מתבנית אפייה לסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1/2 כוס (כ 12 דקות).
טפטוף 1 כף רוטב על כל אגס.